ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ

Εμποροι γιόρτασαν στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2016 0:08

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Φαρσάλων γιορτάστηκε ο Αγιος Θωμάς προστάτης του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων. Μετά τη θεία λειτουργία και την αρτοκλασία ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος που χοροστάτησε στις εκδηλώσεις, στο θείο κήρυγμά του ανέφερε τα εξής: "Η δεύτερη Κυριακή μετά το Πάσχα είναι η όγδοη ημέρα μετά την Ανάσταση του Κυρίου και με αυτήν κλείνει η εβδομάδα της Ανακαινισίμου. Τιμάται επίσης η αναψηλάφιση του Αποστόλου Θωμά. Η εκκλησία τονίζει την καλή απιστία του Αποστόλου Θωμά, που βεβαιώνει και αυτή, την Ανάσταση του Κυρίου.

Ο Απόστολος Θωμάς εξέφρασε τη δυσπιστία του μέσα στα όρια της εκκλησίας, βρήκε την απάντηση και η πίστη του ενισχύθηκε. Ετσι πρέπει να κάνουν οι Χριστιανοί, να αναζητούν την λύση των αποριών τους εντός της εκκλησίας του Χριστού και όχι εκτός μέσα στο πλαίσιο του εγωκεντρισμού και της αποστασίας".

Τέλος, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Τιμόθεος ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και οικονομική ανάσταση στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων σε μια περίοδο, που είναι τόσο αναγκαία, λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων μοίρασε γλυκά σ΄ όλους τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass