37α γενέθλια JYSK με απίστευτες προσφορές

Δημοσίευση: 10 Απρ 2016 8:17

 

Η JYSK γιορτάζει τα 37α γενέθλιά της με απίστευτες προσφορές μέχρι και 67%!

Επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα JYSK ή κάντε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας Jysk.gr.

Όταν στις 2 Απριλίου του 1979 ο Lars Larsen άνοιγε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας σίγουρα δεν φανταζόταν ότι μετά από 37 χρόνια η JYSK θα ήταν μια διεθνής αλυσίδα με πάνω από 2300 καταστήματα με είδη για το σπίτι και παρουσία σε 41 χώρες.

Με πολλή δουλειά, ρίσκο, επιχειρηματικό πνεύμα αλλά πάνω από όλα πίστη και όραμα ο Larsen κατάφερε να βγάλει τη JYSK από τα όρια της Δανίας και να την κάνει μια παγκόσμια εταιρεία. Το 1984 η Γερμανία έγινε η δεύτερη χώρα που απέκτησε κατάστημα JYSK και από τότε η εταιρεία δεν σταμάτησε να επεκτείνεται και να μεγαλώνει.

Τα προϊόντα ύπνου (παπλώματα, μαξιλάρια, στρώματα) ήταν και παραμένει ο τομέας εξειδίκευσης της JYSK. Όμως σήμερα o πελάτης της JYSK μπορεί να βρει στα καταστήματά της τα πάντα για το σπίτι. Έπιπλα για το σπίτι και τον κήπο, λευκά είδη, διακοσμητικά και φυσικά προϊόντα ύπνου σε εξαιρετική ποιότητα, Σκανδιναβικό design και πάντα με μια σπουδαία προσφορά είναι διαθέσιμα σε εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και από τον Σεπτέμβριο του 2015 πλέον και στην Ελλάδα.

Η JYSK διαθέτει αυτή τη στιγμή 4 καταστήματα στην Ελλάδα, στην Αθήνα (2), στην Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα. Το κατάστημα της Λάρισας άνοιξε τον Οκτώβριο του 2015 και βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Carrefour Mαρινόπουλος, στο 3ο ΧΛΜ. Λάρισας-Τυρνάβου στη Γιάννουλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass