ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Με επισημότητα τα εγκαίνια για την Europa Security!

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2016 0:35

Η Europa Security Systems πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια των νέων της γραφείων στην Ελασσόνα, παρουσία του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα καθώς και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του αναπληρωτή δημάρχου Ελασσόνας κ. Διονύσιου Μπαλούκα.

Η υπεύθυνη κ. Δήμητρα Γκάφα ευχαρίστησε τους πολίτες της Ελασσόνας, το προσωπικό της αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Ο.Ε. καθώς και τους Εθελοντές Διασώστες Ελασσόνας, που έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια και τόνισε την ανάγκη της επαγγελματικής παροχής ασφάλειας μέσα από τις υπηρεσίες της Europa Security Systems απέναντι στον ιδιώτη, τον επαγγελματία και την κοινωνία ευρύτερα, επισημαίνοντας στην επίσημη τοποθέτησή της:

«Το υποκατάστημα της Europa Security στην Ελασσόνα είναι πλέον γεγονός και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην ευρύτερη περιοχή.

Ασφαλής πολίτης είναι ο σωστά ενημερωμένος πολίτης. Βασικός ρόλος του γραφείου μας εδώ είναι η ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας.

Η Europa Security είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση που από το 1992 έχει συνδέσει το όνομά της με την ασφάλεια. Με σύμμαχό της την τεχνολογία αλλά κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό της προσφέρει λύσεις εύχρηστες, οικονομικές, αποτελεσματικές και αξιόπιστες.

Το 2001, στο πελατολόγιο της εταιρίας φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας. Στα 15 χρόνια που πέρασαν από τότε η συνεργασία μας συνεχίζεται αδιάλειπτα. Στο πρόσωπο του προέδρου κ. Βασίλη Μανδηλά και των μελών της διοίκησης ευχαριστούμε θερμά τον οργανισμό για τη μακροχρόνια συνεργασία και εμπιστοσύνη.

θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία τους σήμερα εδώ την ποδοσφαιρική ομάδα Ελασσόνας, τους εθελοντές-διασώστες της Ελασσόνας, τον πολιτιστικό σύλλογο Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού «Ο Αμπελώνας» με τον οποίο τιμώντας τον τόπο, τον χρόνο και την παράδοση θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε για τα παιδιά της Σαμαρίνας...».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην δήμαρχος Λάρισας και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζανακούλης, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας κ. Αγάκος, ο διοικητής ασφαλείας κ. Μουταφίδης, ο υποψήφιος στις εσωκομματικές τοπικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτριος Δριστέλας, επαγγελματίες του Δήμου Ελασσόνας καθώς και τοπικοί φορείς της περιοχής.

Εμείς ευχόμαστε με τη σειρά μας «Καλή αρχή και καλές δουλειές»!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass