ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΗ «ΛΑΡΙΣΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

«Εσείς έχετε τον λόγο. Κι εμείς ακούμε»

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2016 0:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Μαρ 2016 0:48

«Εσείς έχετε τον λόγο. Κι εμείς ακούμε», τονίζει η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, σε δήλωσή της με αφορμή την καμπάνια καταγραφής προβλημάτων που ξεκινά η παράταξή της απευθύνοντας σχετικό ερωτηματολόγιο στους πολίτες μέσω του Ίντερνετ.

Οι πολίτες που θέλουν να δώσουν τη γνώμη τους, μπορούν να το κάνουν μέσα από ειδική πύλη που άνοιξε στο διαδίκτυο και στη διεύθυνση http://svy.mk/22yJB4X

Αναλυτικά, η επικεφαλής της «Λάρισα-νέα Αρχή», αναφέρει τα ακόλουθα: «Πριν δύο χρόνια, είχαμε ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η πόλη μας κι εσείς, οι συμπολίτες μας.

Για πρώτη φορά ρωτήθηκαν οι πολίτες για τα προβλήματα τους, για τις προτεραιότητες που θέλουν για την πόλη μας. Για πρώτη φορά έγινε πραγματικός διάλογος. Η γνώμη σας μέτρησε.

Με βάση τις απαντήσεις σας διαμορφώθηκε το Πρόγραμμά μας –πρόγραμμα αναλυτικό και ολοκληρωμένο– το οποίο αποτέλεσε την πρόταση μας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Την ίδια μεγάλη έρευνα ξεκινάμε και σήμερα.

Συγχρόνως, οι συνεργάτες μου κι εγώ ξεκινάμε και πάλι, την εκστρατεία διαλόγου με τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιφερειακό διαμέρισμα. Με τίτλο “Εσύ έχεις τον λόγο! Πες μας τι προτείνεις! Η Γνώμη σου Μετράει” και με το ερωτηματολόγιο, το οποίο θα διακινηθεί από το διαδίκτυο θα ακούσουμε και θα καταγράψουμε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις προτάσεις, όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας.

Γιατί όλοι όσοι ζούμε, στον διευρυμένο Δήμο Λαρισαίων –πέρα από τις μεγάλες δυσκολίες που δημιουργεί η συνεχιζόμενη κρίση– εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε μια σειρά από θέματα και προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα μας και την ποιότητα της ζωής μας.

Η καθαριότητα, τα σκουπίδια, οι χώροι πρασίνου, η κυκλοφορία στην πόλη, οι λακκούβες και τα πεζοδρόμια, η αποχέτευση, οι αναπλάσεις, η στάθμευση, οι κοινωνικές υποδομές και πολλά άλλα θέματα αποτελούν βασικές και αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου. Όμως, η εικόνα και η κατάσταση της πόλης μας –μιας από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις– δεν είναι αυτή που της αξίζει.

Η Λάρισα σε κάθε γειτονιά της, σε κάθε περιφερειακό της διαμέρισμα, εξακολουθεί να χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις. Εξακολουθεί να χρειάζεται δράσεις, που θα οδηγούν σε χειροπιαστά αποτελέσματα.

Γι’ αυτό η Γνώμη σας Μετράει...

Οι απόψεις όλων θα συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για να έχουμε ουσιαστική και δημιουργική παρέμβαση στο δημοτικό Συμβούλιο και στον Δήμο.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να γίνει η πόλη μας αυτή που όλοι ονειρευόμαστε. Μια σύγχρονη, καθαρή, όμορφη, ευρωπαϊκή πόλη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass