Μεταφέρεται το μνημείο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2016 1:07

 

Σε άλλο σημείο της εθνικής οδού, 600 μέτρα πριν, μεταφέρει η εταιρία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" το μνημείο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκεται κοντά στα Τέμπη. Η μεταφορά του κρίθηκε απαραίτητη καθώς στο συγκεκριμένο σημείο πρόκειται να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες, κατασκευής της προσωρινής παλιάς εθνικής οδού. Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες το μνημείο θα μεταφερθεί σε ανενεργό δρόμο, που θα προσφέρεται για ασφαλή στάθμευση, χωρίς να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία. Η εταιρία έλαβε το «πράσινο φως» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ήταν το σημείο που όσοι «ένιωθαν» από ΠΑΟΚ, απλά πατούσαν την κόρνα του αυτοκινήτου και συνέχιζαν τον δρόμο τους. Ήταν το σημείο του δρόμου, όπου οπαδοί άλλων ομάδων σταματούσαν για να ανάψουν ένα κεράκι, να αφήσουν ένα κασκόλ, μια σημαία, να τιμήσουν τη μνήμη έξι νεαρών παιδιών, που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή. Το μνημείο για τα έξι αδικοχαμένα παιδιά, είχε χτιστεί από τους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να τιμήσουν τη μνήμη των φίλων τους, που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 1999, επιστρέφοντας από τον αγώνα της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, όπως διαβεβαιώνουν άνθρωποι της εταιρίας, η μετακίνηση του μνημείου γίνεται με τη δέουσα προσοχή προκειμένου να μην δημιουργηθούν άλλου είδους προβλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass