H ΕΡΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

«Για δύο μέρες μόνο...»

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2016 8:06

«Χάρις στις εργασίες των τεχνιτών και των επισκευών που έγιναν στο πεζοδρόμιο η Ερμού κατέστη και λειτούργησε ως πραγματικός πεζόδρομος, έστω και για 2 ημέρες, χάρις στην ταινία με την οποία φράξανε τον πεζόδρομο οι τεχνίτες, τα παιδιά κυκλοφορούσαν ανέμελα και με ασφάλεια για πρώτη φορά», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας Γιάννης Μότσιος, επισημαίνοντας: «Συνήθως στον κεντρικότατο και εμπορικό πεζόδρομο της Ερμού διέρχονται δεκάδες μοτοποδήλατα χωρίς καμία συνέπεια από τους εντεταλμένους για την τάξη αρμοδίους, όπως οχήματα πάσης φύσεως διέρχονται στους πεζοδρόμους σε απαγορευμένες ώρες χωρίς να δεχτούν ούτε μια παρατήρηση ή σύσταση από τους αρμοδίους.

Είναι τυχαίο όλα αυτά; Όχι βέβαια. Μερικοί πάρα τις συνεχείς δηλώσεις που κάνουν (στις οποίες κανένας πλέον δεν πιστεύει) για την ασφάλεια των πεζόδρομων, δεν μπορούν και δεν θέλουν, για λόγους ψηφοθηρίας να έρθουν αντιμέτωποι με συγκεκριμένα συμφέροντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass