ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Τα αγριόχορτα «έπνιξαν» το πεζοδρόμιο

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2015 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:31

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση που επικρατεί σε τμήμα του πεζοδρομίου, αλλά και στον χώρο παλιού εργοστασίου σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Γιάννουλης. Πρόκειται για την επαρχιακή οδό Λάρισας – Αμπελώνα που διέρχεται τη Γιάννουλη. Στο συγκεκριμένο σημείο ουσιαστικά δεν υπάρχει πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι πεζοί να αναγκάζονται να περπατούν στον δρόμο από τον οποίο διέρχονται πολλά οχήματα μέρα και νύχτα λόγω και του γεγονότος ότι πρόκειται για επαρχιακή οδό. Οι περίοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν από τη Δημοτική κοινότητα Γιάννουλης και την αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων να αναλάβουν πρωτοβουλίες άμεσα για την καθαριότητα τόσο του πεζοδρομίου το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται και του προαυλίου του παλιού εργοστασίου. Οι εργασίες πρέπει να γίνουν άμεσα. Επίσης πέρα από τον καθορισμό του χώρου ευρύτερα, πρέπει ο Δήμος Λαρισαίων να κατασκευάσει το πεζοδρόμιο ώστε οι περίοικοι να μπορούν κινούνται σ’ αυτό με άνεση και με ασφάλεια και μην αναγκάζονται να βρίσκονται στο οδόστρωμα κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να παρασυρθούν από τα διερχόμενα οχήματα.

Χθες η «Ε» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ. Κώστα Φατούρα και του έθεσε το πρόβλημα . Ο κ. Φατούρας τόνισε ότι φέτος η χρονιά ήταν έντονα βροχερή με αποτέλεσμα τα αγριόχορτα να έχουν μεγάλη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει η Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης γίνεται προσπάθεια για την αποψίλωση των αγριόχορτων. Μια προσπάθεια η οποία είναι συνεχής. Για τον λόγο αυτό ασκούνται πιέσεις και στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων ώστε από κοινού να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Και ο κ. Φατούρας κατέληξε: «Κατανοούμε τις διαμαρτυρίες των συμπολιτών και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό να λύνουμε παρόμοια προβλήματα».

 

ΦΩΤ.: Τα χόρτα «έπνιξαν» το πεζοδρόμιο στη Γιάννουλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass