ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ «ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ»

Εκδηλώσεις στο "Χατζηγιάννειο"

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2016 0:47

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων – συζητήσεων για τοΝ μήνα Ιανουάριο, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας και εντάσσονται στην πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων για την «Πόλη που Μαθαίνει». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής εκδηλώσεις:

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 7.30 μ.μ. στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο: «Ο Καβάφης ως τρόπος ζωής». Ομιλητής: Δημήτρης Δημηρούλης - Καθηγητής της θεωρίας της Λογοτεχνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 8 μ.μ, στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό κέντρο: «Η πρόταση της αυτοβοήθειας/ αλληλοβοήθειας στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Σχόλιο για τη συνεχιζόμενη αποτυχία των πολιτικών αντιμετώπισης των εξαρτήσεων». Ομιλητής Φοίβος Ζαφειρίδης Ψυχίατρος, τ. Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχολογίας των Εξαρτήσεων Α.Π.Θ, Επιστημονικός Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Προαγωγής Αυτοβοήθειας.

«Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των εξαρτημένων: η πρόταση του προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας». Ομιλητής Σωτήρης Λαϊνάς Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Ψυχολογίας Α.Π.Θ., Συντονιστής Προγραμμάτων Προαγωγής Αυτοβοήθειας.

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 7.30 μ.μ. στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο: «Η παιδεία στην πολιτεία του Πλάτωνα» Ομιλήτρια Άννα Μανωλοπούλου φιλόλογος. Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου: «Το παιδί και η τεχνολογία». Ομιλήτες: Άννα Τζιότζιου ψυχοθεραπεύτρια και, Νικολέτα Γραμματοπούλου κλινική ψυχολόγος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass