O Τιμ Γουόλς υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα

«ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ» ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2024 8:31

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς, κυβερνήτη της Μινεσότα, ως υποψήφιο αντιπρόεδρο στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ανέφεραν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Λίγο αργότερα, η Χάρις το ανακοίνωσε με γραπτό μήνυμα προς τους υποστηρικτές της.

Είναι η «μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου» να συμμετάσχω ως υποψήφιος αντιπρόεδρος στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις, δήλωσε ο κυβερνήτης της Μινεσότας Τιμ Γουόλς. «Θα τα δώσω όλα» υποσχέθηκε ο Γουόλς.
Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών γνωστοποίησε ότι η Χάρις και ο Γουόλς επρόκειτο να κάνουν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση ως συνυποψήφιοι σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια αργότερα χθες.
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΤΙΜ ΓΟΥΟΛΣ
Ο βετεράνος της Εθνικής Φρουράς του Στρατού, πρώην καθηγητής Γυμνασίου και προπονητής ποδοσφαίρου κέρδισε την προσοχή των Δημοκρατικών για τη φιλική του συμπεριφορά και την ικανότητά του να επιτύχει «ρητορικά πλήγματα» στον Ντόναλντ Τραμπ και του Τζέι Ντι Βανς, χωρίς να φαίνεται επιθετικός. Τους είχε αποκαλέσει «περίεργους».
Ενώ η Μινεσότα δεν είναι πολιτεία «μάχης», η εκστρατεία της Χάρις μπορεί να ελπίζει ότι ο Γουόλς έχει μεσοδυτική διασυνοριακή απήχηση σε μέρη όπως το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, τα οποία θα βοηθήσουν να κριθεί αυτή η εκλογή. Ο Γουόλς έχει επίσης ιστορικό θέσπισης προοδευτικής νομοθεσίας στην πολιτεία του, ενώ την υπερασπίζεται με τρόπο που μπορούν να κατανοήσουν οι μετριοπαθείς και ανεξάρτητοι ψηφοφόροι. Στην προηγούμενη εργασία του ως βουλευτής, κατάφερε να κερδίσει σε μια περιφέρεια που έχει σημαντικό αριθμό αγροτικών και ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων. Ο 60χρονος ηγήθηκε της Μινεσότα κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών του 2020 για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη. Ανέπτυξε την Εθνική Φρουρά για να βοηθήσει στην καταστολή των ταραχών που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
ΜΠΑΪΝΤΕΝ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Η Κάμαλα Χάρις πήρε μια «εξαιρετική απόφαση» επιλέγοντας τον κυβερνήτη Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο, δήλωσε χθες ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Το δίδυμο «θα είναι μια ισχυρή φωνή για τους εργαζόμενους και την αμερικανική μεσαία τάξη», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος με ανάρτηση στο X. «Θα είναι οι ισχυρότεροι υπερασπιστές των ατομικών μας ελευθεριών και της δημοκρατίας μας», πρόσθεσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass