ΙΤΑΛΙΑ:

Δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2024 7:00

ΡΩΜΗ

Για δολοφονία εκ προθέσεως κατηγορείται από την ιταλική δικαιοσύνη, η εικοσιοκτάχρονη Φιλιππινέζα, το νεογέννητο παιδί της οποίας βρέθηκε νεκρό στο κρουαζιερόπλοιο Silver Whisper ενώ έπλεε στα ανοιχτά της Τοσκάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν στις κουζίνες του πλοίου, φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας που έδειξε κατά τις δύο μόλις ημέρες της ζωής του. Το πτώμα του άτυχου μωρού βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, μέσα σε καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους εργαζόμενους. Τις επόμενες ώρες ιατροδικαστής πρόκειται να πραγματοποιήσει τη νεκροψία. Πριν από λίγο, η γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο την είχαν συνοδεύσει οι καραμπινιέροι και μεταφέρθηκε στις φυλακές τις Φλωρεντίας. Η φερόμενη ως παιδοκτόνος εργαζόταν στο πλοίο Silver Whisper, με σημαία από τις Μπαχάμες και, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, δολοφόνησε το δύο μόλις ημερών παιδί της, το οποίο γέννησε εν πλω, χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι κυοφορούσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass