Μισθοφόρος τεμάχισε την κοπέλα του σε κρεατομηχανή

ΠΗΡΕ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2023 8:30

ΜΟΣΧΑ
Ο Ντμίτρι Ζελένσκι, κάτοικος της περιοχής Περμ, ο οποίος είχε πνίξει μια κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση και την οποία τεμάχισε στη συνέχεια σε κρεατομηχανή, πήρε χάρη επειδή πολέμησε στην Ουκρανία, ανέφερε η μητέρα του στον τοπικό ιστότοπο «59.ru».
O Ζελένσκι μετά τη δολοφονία της 27χρονης Τατιάνα Μελέχινα προσπάθησε να «δημιουργήσει άλλοθι» αλλά στη συνέχεια εμφανίσθηκε ο ίδιος στην αστυνομία.
«Τεμάχισα το σώμα της κοπέλας, το έβαλα σε κρεατομηχανή, τα οστά τα έβαλα σε τρεις σακούλες τις οποίες πέταξα στο ποτάμι», είχε ομολογήσει στην ανάκριση. Το 2019 καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης σε αποικία κρατουμένων.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗ WAGNER
Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του, ο γιος της, της τηλεφώνησε τον Νοέμβριο του 2022 και της είπε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τη μισθοφορική οργάνωση «Wagner» για έξι μήνες και ότι βρίσκεται στο μέτωπο  έξω από το Λουγκάνσκ. Εκ νέου ο Ζελένσκι επικοινώνησε με τη μητέρα του την άνοιξη.
Τον Ιούνιο, του απονεμήθηκε χάρη και αυτήν τη στιγμή ζει στην υπό ρωσική κατοχή περιοχή του Λουγκάνσκ «βοηθάει τη θεία του στο νοικοκυριό» και στη συνέχεια σκέπτεται να εργασθεί ως οικοδόμος στην Ανάπα, δήλωσε η μητέρα του. Η ίδια θεωρεί ότι δικαίως του απονεμήθηκε χάρη επειδή «ο ίδιος λυπάται για ότι έχει κάνει και έχει μετανοήσει».
Η μισθοφορική οργάνωση «Wagner» άρχισε να στρατολογεί κρατούμενους για τον πόλεμο στην Ουκρανία το καλοκαίρι του 2022. Μερικές αποικίες κρατουμένων τις επισκέφθηκε ο ίδιος ο ιδρυτής της μισθοφορικής οργάνωσης Γεβγκένι Πριγκόζιν.
Στους κρατούμενους υπόσχονταν απονομή χάριτος, βάσει «μυστικών διαταγμάτων του Ρώσου προέδρου» αφού θα είχαν υπηρετήσει για έξι μήνες στο μέτωπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass