Ουκρανοί χάκερ εξαπάτησαν σύζυγο Ρώσου συνταγματάρχη

Τους παρέδωσε στοιχεία και πονηρές φωτογραφίες

Δημοσίευση: 01 Απρ 2023 7:43

ΚΙΕΒΟ
Με πολύ... ευρηματικότητα η Ουκρανία πολεμά τους Ρώσους εισβολείς, όπως φαίνεται από παγίδα που έστησαν Ουκρανοί χάκερς και... εξέθεσαν τη σύζυγο Ρώσου συνταγματάρχη, καθώς και στρατιωτικούς που εμπλέκονται σε εγκλήματα πολέμου.
Οι Ουκρανοί χάκερ ξεγέλασαν συζύγους Ρώσων αξιωματικών και τις έβαλαν να ποζάρουν σε μια φωτογράφιση, η οποία... αποκάλυπτε την ταυτότητα των συζύγων τους, που φέρονται ως υπεύθυνοι για τον βομβαρδισμό ενός θεάτρου της Μαριούπολης -που είχε μετατραπεί σε καταφύγιο τον περασμένο Μάρτιο, σκοτώνοντας εκατοντάδες αμάχους, σύμφωνα με την New York Post.
Οι πιλότοι της συγκεκριμένης μοίρας, συνδέονται με τις επιθέσεις κατά αμάχων και σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ταυτότητές τους πλέον είναι γνωστές, για να τους απαγγελθούν κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου.
Παριστάνοντας τον Ρώσο συνταγματάρχη, οι χάκερ επικοινώνησαν με τη σύζυγο του Antroshchenko και την έπεισαν να οργανώσει μια φωτογράφιση με τις συζύγους και τις φίλες των άλλων πιλότων, δήθεν για να τονωθεί το ηθικό, ανέφερε η οργάνωση.
Η Lilia Antroshchenko... τσίμπησε και χρησιμοποίησε την ιδιότητά της ως σύζυγος συνταγματάρχη για να πείσει 11 άλλες γυναίκες της πολεμικής αεροπορίας να ποζάρουν με τις στρατιωτικές στολές των συζύγων τους στο αεροδρόμιο, εκθέτοντας τόσο την ταυτότητά τους -που αναγράφεται στη στολή- όσο και παρέχοντας μια πιο προσεκτική ματιά στα ρωσικά μαχητικά που χρησιμοποιεί η ομάδα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε το υλικό στους χάκερς στις 16 Μαρτίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass