ΝΑΤΟ

Αποστολή βαρέων όπλων στην Ουκρανία

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2022 12:50

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ συμμετείχε σε  συνάντηση της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην έδρα του ΝΑΤΟ  για να συζητηθούν οι επείγουσες ανάγκες της Ουκρανίας σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για την ηγεσία και τον συντονισμό τους και χαιρέτισε τις νέες ανακοινώσεις των Συμμάχων του ΝΑΤΟ για υποστήριξη στην Ουκρανία.
Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε  επίσης ότι οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεσμεύονται να συνεχίσουν να παρέχουν στην Ουκρανία τον στρατιωτικό εξοπλισμό που χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένων βαρέων όπλων και συστημάτων μεγάλης εμβέλειας.
ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ
«Το ΝΑΤΟ ως οργανισμός εντείνει επίσης την υποστήριξή του», είπε, σημειώνοντας ότι οι Σύμμαχοι θα συμφωνήσουν  για ένα νέο ολοκληρωμένο πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία στη Σύνοδο Κορυφής της Μαδρίτης. Αυτό θα βοηθήσει την Ουκρανία μακροπρόθεσμα να μεταβεί από τη σοβιετική εποχή στον σύγχρονο εξοπλισμό του ΝΑΤΟ και να ενισχύσει τη διαλειτουργικότητα με το ΝΑΤΟ, αναφέρει η ανακοίνωση της Συμμαχίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass