ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ:

Πλέον, δυτικός μας γείτονας είναι οι ΗΠΑ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2021 13:37

ΑΓΚΥΡΑ
Στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα προετοιμάζεται για πόλεμο με την Τουρκία κατέληξε ο Τούρκος δημοσιογράφος και αναλυτής Μουσταφά Ιλκέρ Γιουτζέλ, εμπλέκοντας, μάλιστα, σ’ αυτήν την προετοιμασία και τις ΗΠΑ. «Στην άλλη πλευρά των συνόρων μας πλέον υπάρχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» είπε ο Μουσταφά Ιλκέρ Γιουτζέλ.

Και πρόσθεσε: «Πλέον, δυτικός μας γείτονας είναι οι ΗΠΑ». Μιλώντας σε εκπομπή του CNNturk, σύμφωνα με τα tourkikanea, ο Μουσταφά Ιλκέρ Γιουτζέλ είπε, μεταξύ άλλων, ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μαζί με την Ελλάδα στη Νησιωτική Θάλασσα, στη θάλασσα του Αιγαίου, θα κάνουν μαζί περιπολίες του λιμενικού».  Μαζί με την Ελλάδα υπέγραψαν μία συμφωνία για προκλήσεις κατά της Τουρκίας» συνέχισε. Για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «Η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο με την Τουρκία». Ο Μουσταφά Ιλκέρ Γιουτζέλ είναι ένας από τους ιδρυτές της Ενωσης Νέων Τουρκίας, υποστηρικτές της οποίας είχαν πρόσφατα συλληφθεί γιατί πέρασαν κουκούλα σε μέλος του πολιτικού προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass