ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Συνέδριο για τις αναπτυξιακές προοπτικές στη Δυτική Ελλάδα

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2017 16:15

Όλα είναι έτοιμα για το 5ο ετήσιο συνέδριο με τίτλο «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα» που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και το pelop.gr, στην Πάτρα.

Στόχος του Συνεδρίου, η παρουσίαση του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού για την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα, η αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης και η εκ του σύνεγγυς επαφή όσων σχεδιάζουν, υλοποιούν, ενδιαφέρονται ή επηρεάζονται από τις πολιτικές που εφαρμόζονται στην περιοχή. Το αναπτυξιακό Συνέδριο της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και του pelop.gr αποτελεί τη σπουδαιότερη ετήσια συνάντηση επιχειρηματικών, κοινωνικών και πολιτικών παραγόντων με θέμα της ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, ενώ η Αγροτική Ανάπτυξη θα αποτελέσει τη μία από τις συνολικά 6 θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν. Στην έναρξη του Συνεδρίου θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγ. Αποστόλου, ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας που αφορά στον πρωτογενή τομέα και η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα έχει ως εξής: Ομιλία από τον Χαράλαμπο Κασίμη (Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εισηγήσεις από τους κ.κ. Νικόλαο Μανέτα (Προϊστάμενο Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014–2020), Κώστα Μητρόπουλο (Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας), Αθανάσιο Παπαδόπουλο (Γενικό Διευθυντή Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων), Δημήτριο Σκούρα (Κοσμήτορα στη Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πατρών), Μίλτο Σταυρόπουλο (Γενικό Διευθυντή Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών), Ηρώ Τσιμπρή (Διευθύντρια Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΑΧΑΪΑ ΑΕ»).

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, ενώ την ημερίδα θα συντονίζει ο δημοσιογράφος της «Ε» Γιώργος Ρούστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass