ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ 46ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ-ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ- ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ :

Καλός και στοργικός πατέρας , αλλά αλκοολικός

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2015 0:12

ΑΘΗΝΑ

Λεπτομέρειες από την κατάθεση στο δικαστήριο της 46χρονης γυναίκας – μητέρας τριών παιδιών - η οποία σκότωσε τον 53χρονο σύζυγό της στα Ιωάννινα και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Άρτας, έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η γυναίκα μίλησε για μια ζωή κακοποίησης και εκφοβισμού από τον σύζυγό της, ο οποίος είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Μάλιστα το δικαστήριο αποφάνθηκε πως το θύμα αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι, ενώ δύο από τα μέλη του δικαστηρίου, πρότειναν να αθωωθεί.

Αξιοσημείωτο είναι πως τα τρία παιδιά κατέθεσαν υπέρ της μητέρας τους.

Για τη δολοφονία η γυναίκα είπε:

“Ενώ τσακωνόμασταν με έπιασε από το λαιμό και με τραβούσε προς το μέρος του. Έβαλε το κεφάλι μου στο στήθος του για να με φέρει κοντά του. Στη συνέχεια, πάλευα για να του πιάσω τα χέρια που κρατούσε τα μαχαίρια και τα έφερνε προς το μέρος μου ενώ εγώ τα τραβούσα προς την άλλη κατεύθυνση. Το ένα μαχαίρι έπεσε, εγώ προσπαθούσα να του πάρω το άλλο, όταν ξαφνικά καρφώθηκε στο στήθος του”.

Για τη ζωή που είχαν ανέφερε:

“Ο άντρας μου ήταν αλκοολικός. Ξεκίνησε να πίνει από παιδί, σε ηλικία 10 ετών όταν είδε τα χέρια της μάνας του βαμμένα με το αίμα του πατέρα του. Από τότε έχασε τις ισορροπίες ως άνθρωπος, η μητέρα του νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική και εκείνος το έριξε στο ποτό” ανέφερε.

“Με αυτόν τον άνθρωπο κάποτε ερωτευτήκαμε και παντρευτήκαμε. Αποκτήσαμε τρία παιδιά και στην αρχή πίστευα ότι θα το αφήσει το ποτό. Δεν έκανε κακό στα παιδιά μας όταν ήταν μεθυσμένος και για αυτό είχαν την ελπίδα ότι θα το κόψει”, πρόσθεσε.

“Έζησα άσχημα μαζί του, από τα πρώτα χρόνια εξαιτίας του αλκοολισμού. Αλλά τον αγαπούσα και δεν μπορούσα να τον εγκαταλείψω. Σκεφτόμουν και τα παιδιά μας. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δυο γονείς. Και εκείνος ήταν καλός και στοργικός πατέρας.

Έπειτα τον λυπόμουν. Έβλεπα κάθε μέρα να χειροτερεύει από το ποτό και πίστευα ότι θα έχει άσχημη κατάληξη λόγω της επιβαρυμένης υγείας του. Εξαιτίας του ποτού είχε πρόβλημα με το στομάχι του τα τελευταία χρόνια”.

“Κάθε μέρα σηκωνόμουν στις πέντε το πρωί γιατί δούλευα σε μία εταιρεία με κοτόπουλα. Εκείνος επέστρεφε μεθυσμένος στο σπίτι στις δυο τα ξημερώματα, μου φώναζε για να ξυπνήσω, με έβριζε, μου έλεγε λόγια ταπεινωτικά και προσβλητικά, ενώ κάποιες φορές με χτυπούσε.

Εκείνος από το 2011 ήταν άνεργος. Εγώ συντηρούσα το σπίτι μας. Καθόταν στο σπίτι και έπινε. Δυο φορές από το μεθύσι έβαλε κατά λάθος φωτιά στο σπίτι επειδή ήθελε να μαγειρέψει. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να μην καταστραφεί εντελώς το σπίτι. Το φτιάξαμε εμείς γιατί ήταν δική μας υπαιτιότητα”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass