Το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει τα 50 χρόνια του

Με εκδήλωση στο Ζάππειο την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου * Η Αννα Διαμαντοπούλου θα μιλήσει στο ξενοδοχείο όπου ο Ανδρέας παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2024 7:11

ΑΘΗΝΑ
Εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του θα παραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, κ. κ. Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, και θα ακολουθήσει συναυλία-αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο και το έργο του ταυτίστηκε με τον αγώνα κατά της χούντας και τη Μεταπολίτευση. Τραγουδούν οι Γιώργος Περρής, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Δάφνη Ζουρνατζή. Τιμητική συμμετοχή: Χαράλαμπος Γαργανουράκης. Συμμετέχει η 15μελής ορχήστρα Παλίντονος Αρμονία και η 12μελής μικτή χορωδία υπό τη μουσική διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη.
ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Εκδήλωση στο χώρο από όπου «ξεκίνησαν όλα», δηλαδή η ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου, διοργανώνει η Άννα Διαμαντοπούλου. Η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ μια ημέρα πριν τα πεντηκοστά γενέθλια του Κινήματος καλεί τους φίλους τους στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου στις 3 Σεπτέμβρη του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη. «Σε προσκαλώ, στην αίθουσα όπου ξεκίνησαν όλα 50 χρόνια πριν. Σε μια εκδήλωση, σε μια συζήτηση, αφιερωμένη στη NEA ΓΕΝΙΑ. Σε μια δράση και μια συζήτηση αφιερωμένη στο μέλλον. Με την έμπνευση και τα διδάγματα του παρελθόντος και το βλέμμα μας στο μέλλον» αναφέρει η πρόσκληση. Η εκδήλωση θα γίνει στον ιστορικό χώρο της ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα Ανδρέας Παπανδρέου του ξενοδοχείου Athens Capital, Κριεζώτου 2, στις 2 Σεπτεμβρίου, στις 18:30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass