Επιστολή Φωτόπουλου προς τους εργαζομένους

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2020 18:38

ΑΘΗΝΑ
Οξεία επίθεση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη εξαπολύει με ανοικτή επιστολή προς τους εργαζόμενους της ΔΕΗ ο Νίκος Φωτόπουλος, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της επιχείρησης, με κύρια αιχμή την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ που προβλέπεται στο άρθρο 114 του υπό ψήφιση περιβαλλοντικού πολυνομοσχεδίου.

«…Σήμερα, με πρωτεργάτη και ενορχηστρωτή τον πολιτικό που κατέχει ντοκτορά στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, με πρωτεργάτη και ενορχηστρωτή τον πολιτικό που κατέχει το Νόμπελ της παραποίησης της αλήθειας και της υποκρισίας, το κόμμα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων επανέρχεται (ξεκινώντας από τον ΑΔΜΗΕ προετοιμάζοντας το έδαφος) να ολοκληρώσει ό,τι δεν πρόλαβε», αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή του ο κ. Φωτόπουλος, καταλογίζοντας στον κ. Χατζηδάκη σειρά ψευδών σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ. Ο κ. Φωτόπουλος απαριθμεί στοιχεία για τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου που, όπως υποστηρίζει, διαστρεβλώθηκαν από τον κ. Χατζηδάκη προκειμένου να επιβληθούν αυξήσεις που επιβαρύνουν τους καταναλωτές με 500 εκατ. ευρώ. Δεν θα σας αφήσουμε να κάνετε με τη ΔΕΗ ό,τι κάνατε με την Ολυμπιακή, λέει ο κ. Φωτόπουλος καταλήγοντας ότι «με τον νόμο που ψηφίζεται σήμερα φαίνεται ότι δεν διδαχτήκατε τίποτε για το πόσο σημαντικό, πόσο κρίσιμο είναι τομείς στρατηγικής σημασίας για την κοινωνία, για τον λαό μας όπως η υγεία, η ενέργεια, το νερό να είναι κάτω από τον αποκλειστικό έλεγχο του Δημοσίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass