Δύο αδερφές κέρδισαν από 1.000 ευρώ στη λοταρία!

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2017 18:14

ΑΘΗΝΑ

Κάθε λόγο έχουν να χαμογελούν δύο αδερφές, από το Ηράκλειο Κρήτης, που κέρδισαν από 1.000 ευρώ στη "σούπερ" λοταρία του υπουργείου Οικονομικών.

Η Σοφία και η Στέλλα ήταν μάλιστα μαζί οικογενειακώς, στο Καστρί της Βιάννου, περνώντας τα Χριστούγεννα με τους γονείς τους, όταν μπήκαν στη σελίδα του taxisnet για να δουν τι τους… επιφυλάσσει η τύχη...

Η Σοφία, ήταν η πρώτη τυχερή που το διαπίστωσε, μαθαίνοντάς από την ανάλυση των στοιχείων της φορολοταρίας, ότι εξαιτίας μίας συναλλαγής με κάρτα, τον περασμένο Μάρτιο, ύψους 49,10 ευρώ, είχε κερδίσει 1.000 ευρώ.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα η τύχη χαμογέλασε εις διπλούν στην οικογένεια, καθώς και ο λαχνός της Στέλλας , που είχε κάνει μια συναλλαγή τον περασμένο Αύγουστο, κληρώθηκε ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους που είχαν μάλιστα συναλλαγές με αρκετά μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.

Όπως ανέφεραν οι δύο αδερφές στο neakriti.gr, σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περίμεναν. Κάνουν συναλλαγές με κάρτες στην καθημερινότητα τους και αυτή τη στιγμή ο απρόσμενος Χριστουγεννιάτικος μποναμάς των 1000 ευρώ στην καθεμία ξεχωριστά θα αποτελέσει μια γερή ανάσα για να καλυφθούν υποχρεώσεις αλλά και για να περάσουν ακόμη πιο όμορφα τις γιορτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass