Από πνιγμό ο θάνατος μητέρας 4 παιδιών

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2017 13:00

ΑΘΗΝΑ

Ολοκληρώθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, η εξέταση της σορού της 36χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο στον Αμβρακικό κόλπο, κοντά στην Αμφιλοχία.

Όπως ανέφερε, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος διενήργησε την εξέταση στην σορό της 36χρονης, «θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω». Ελπίζω, συνέχισε ότι «θα μας δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση», ενώ όπως προσέθεσε, «θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, που άλλωστε πάντα κάνουμε».

Επίσης, ο Ανδρέας Γκότσης είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «η σορός της 36χρονης ήταν σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα έχουν σχεδόν αλλοιωθεί».

Όσον αφορά τον χρόνο θανάτου, τον προσδιορίζει «πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες, δηλαδή συμβατό με το διάστημα που εξαφανίστηκε».

Ακόμη, ανέφερε ότι «δεν διαπίστωσα εμφανείς κακώσεις, ούτε κάποιο κάταγμα που να μπορεί να φανεί τόσες ημέρες μετά». Το μόνο που φέρει, συμπλήρωσε, «είναι ένα θλαστικό τραύμα στην μετωπιαία χώρα, που δεν λέει κάτι».

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς το αυτοκίνητο της 36χρονης βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε στην θάλασσα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Μαρία Ιατρού, αισθητικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών, έφυγε τη Δευτέρα του Πάσχα από το Λουτράκι λέγοντας στην οικογένειά της πως ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει για να ηρεμήσει.

Επικοινώνησε με τον ξάδερφό της που μένει στην Παραμυθιά Πρεβέζης, ο οποίος δέχθηκε να την φιλοξενήσει κάποιες μέρες.

Στη μια τα ξημερώματα τον ενημέρωσε με μήνυμα ότι βρίσκεται καθ’ οδόν.

Στις δύο και τέταρτο του έγραψε: «Είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο». Γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά, έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, και μάλιστα η σχετική εκπομπή προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν εντοπιστεί το αυτοκίνητό της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass