Γράφουν Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

* ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΓΕΛ * ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2024 7:01

Στα Λατινικά, τη Χημεία και την Πληροφορική πρόκειται να εξεταστούν σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γενικών Λυκείων, που είναι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Λόγω των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. Χθες Πανελλαδικές έγραψαν οι υποψήφιοι και υποψήφιες των ΕΠΑΛ που διαγωνίστηκαν στα εξής 4 μαθήματα ειδικότητας: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία -Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Στο μεταξύ, σήμερα είναι η τελευταία μέρα σχολικών μαθημάτων, καθώς λόγω των ευρωεκλογών της Κυριακής 9 Ιουνίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 7 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Ξανανοίγουν την Τρίτη 11 Ιουνίου, αλλά πρόκειται για την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αφού τα σχολεία κλείνουν στις 14 Ιουνίου για τις διακοπές του καλοκαιριού και οι μαθητές και οι μαθήτριες θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass