Να γίνουν οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής

ΖΗΤΑ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2019 15:58

Τη διενέργεια των εξετάσεων για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής ζητά η ΕΛΜΕ Λάρισας με ανακοίνωσή της, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την αναβολή τους επ’ αόριστον.

Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Η αναβολή επ’ αόριστον των εξετάσεων πιστοποίησης για το Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής (ΚΠπ) βρίσκει αντίθετους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς. Μια τέτοια δυσμενής εξέλιξη αφενός ακυρώνει την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις ώρες μελέτης που αφιέρωσαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου αφετέρου δρομολογεί την κατάργηση αυτού του θεσμού εν τη γένεσή του, ενός θεσμού που αναβαθμίζει τη Δημόσια Εκπαίδευση. Απαιτούμε από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να δρομολογήσει άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε τα παιδιά της περσινής Γ’ Γυμνασίου να μπορέσουν να εξεταστούν κανονικά πριν την έναρξη του τρέχοντος προγράμματος και να μην χαθεί η ευκαιρία να ξεκινήσει ομαλά ο θεσμός του ΚΠπ που τόσο έμπρακτα υποστήριξε η μαθητική κοινότητα αλλά και ο εκπαιδευτικός κόσμος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass