Φωτογράφισαν τον Πηνειό

ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2019 15:28

Μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Το Ποτάμι της πόλης μας» εγκαινιάστηκε χθες το μεσημέρι στο 4ο Λύκειο Λάρισας. Στο πλαίσιο του ERASMUS+ Project “Einer für alle und alle für Einen“ (Ένας για όλους και όλοι για έναν) που υλοποιείται στο 4ο ΓΕΛ Λάρισας σε συνεργασία με σχολεία άλλων έξι χωρών, η ομάδα των μαθητών θέλοντας να αναδείξει το ποτάμι της Λάρισας και να ευαισθητοποιήσει τους νέους στην προστασία του, αφιέρωσε μια Κυριακή στη φωτογράφισή του.

Η όλη προσπάθεια έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Πηνειού και τα πολύτιμα μυστικά φωτογράφισης της κ. Ζωής Λαδίκα. Ο στόχος της συγκεκριμένης ενότητας του προγράμματος είναι η προβολή εθελοντικών πρωτοβουλιών των πολιτών για τη διατήρηση είτε αρχαίων είτε φυσικών μνημείων. Άριστη ήταν η συνεργασία που είχαν οι μαθητές και με τον Σύλλογο “Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Απριλίου, και θα λειτουργεί από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5.30 έως τις 8.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass