Παράδοση φαρμάκων στην Ιατρική Σχολή

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 16:48

Ομάδα παιδιών του 10ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων επισκέφτηκαν την Ιατρική Σχολή, συνοδευόμενα από τις παιδαγωγούς, τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρη Δεληγιάννη.


Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παραδοθούν φάρμακα που συλλέχτηκαν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου από το πρόγραμμα «Κατασκευάζω, ανταλλάσω, βοηθώ», τα οποία θα δοθούν στην Κένυα. Επιπλέον παραδόθηκε και χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το χριστουγεννιάτικο bazzar της εκδήλωσης «Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για την Κένυα» σε συνεργασία με το Ιατρικό Τμήμα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον καθηγητή Χρήστο Χριστοδούλου, τους συνεργάτες του και ομάδα φοιτητών στους χώρους της Ιατρικής Σχολής, να επισκεφτούν τα εργαστήρια, να κάνουν πειράματα και να γευτούν τα γλυκίσματα που τους κέρασαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass