ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Βράβευση αριστούχων μαθητών

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 16:00

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας η τελετή βράβευσης 45 αριστούχων μαθητών, παιδιών αποστράτων αξιωματικών, της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2016– 17.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του παραρτήματος σμηναγό ε.α. Κων. Λιούτα και ακολούθησε χαιρετισμός από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό, τον εκπρόσωπο του Αρχηγού ΤΑ ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κελλάρη, τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων Γιώργο Ζαούτσο, τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Γιώργο Λαδόπουλο, τον πρωτοπρεσβύτερο, συνταγματάρχη ιερέα του ΑΤΑ Αθανάσιο Τσιμενίδη και την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ρένα Καλαραριώτου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από την εκπαιδευτικό Μαρία Τασιούλη και επιδόθηκαν τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές. Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση μικροδεξίωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο διοικητής της 110 ΠΜ σμήναρχος Απόστολος Χόρτης, ο διοικητής της 140 ΣΕΠΗΠ σμήναρχος Αθανάσιος Πανταζής, ο ΔΕΕ του ΕΚΑΕ σμήναρχος Δημήτριος Κωστογλίδης, ο ΔΕΕ του ΑΚΕ αντισμήναρχος Ηλίας Ντουρούμογλου, ο υποδιοικητής του ΚΕΔΑ Σκοτίνας αντισμήναρχος Γεώργιος Σταφυλίδης, ο πρόεδρος της Λέσχης Αξιωματικών της 110 ΠΜ επισμηναγός Αλέξανδρος Τζερεμές και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας Απόστολος Βερέμης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass