ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΝ"

Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2017 16:02

Στο πλαίσιο του ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος του Φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης «Άριστον», οι μαθητές παρακολούθησαν σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή διάρκειας 2 ωρών.

Το εν λόγω σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας με εισηγητή τον καρδιολόγο κ. Χαράλαμπο Παρίση.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην υποστήριξη της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός θύματος καρδιοαναπνευστικής ανακοπής με απλά μέσα, στη σωστή θέση ανάνηψης, καθώς και να μάθουν να χρησιμοποιούν τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή.

Δεδομένου ότι η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και η χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή διπλασιάζει ή τριπλασιάζει την πιθανότητα επιβίωσης ενός ανθρώπου με καρδιακή ανακοπή, η εκπαίδευση των πολιτών κάθε ηλικίας κρίνεται απαραίτητη. Το φροντιστήριο «Άριστον», πιστό στο όραμά του για παροχή πολύπλευρης παιδείας, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που προσφέρουν στους μαθητές του διαρκή επιμόρφωση σε όλα τα γνωστικά πεδία και κοινωνική δραστηριοποίηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass