ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο…

*Έξι σημαντικά παιχνίδια θα δώσουν οι «βυσσινί» μέσα στον Ιανουάριο

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2016 8:44

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, δεν επιτρέπουν στον Σέρβο τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς, να τους δώσει έστω και μια ημέρα παραπάνω άδεια.

Σήμερα λοιπόν και μετά την αλλαγή του νέου χρόνου που θα κάνουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι παίκτες θα επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις το απόγευμα και θα μπει ουσιαστικά στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Κυπέλλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης, στο AEL FC ARENA.

Ο καινούργιος χρόνος καλεί τους «βυσσινί» να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα, έτσι ώστε η ομάδα να βρει τον ρυθμό της και να συνεχίσει την πορεία προς την επίτευξη των στόχων της.

Το 2016 ήρθε λοιπόν και η ΑΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Τον Ιανουάριο υπάρχουν έξι κρίσιμα παιχνίδια για τη συνέχεια της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα της Football League, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος. Από τις 5 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016, η ΑΕΛ έχει να δώσει τρία ματς εντός έδρας και τρία εκτός. Τα δύο μάλιστα εξ αυτών στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Αστέρας Τρίπολης. Η ΑΕΛ με το ξεκίνημα του έτους, την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, μετά ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (09/01) για το πρωτάθλημα της Football League. Στην συνέχεια θα αγωνισθεί εκτός έδρας σε αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (13/01), φιλοξενεί μετά την Ζάκυνθο (17/01) στο AEL FC ARENA, πάει στα Χανιά μετά και κλείνει της υποχρεώσεις του πρώτου γύρου, υποδεχόμενη την ομάδα του Αχαρναϊκού στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΛ για τον Ιανουάριο:

1η αγωνιστική Γ' Φάσης Κυπέλλου Ελλάδος 05/01/2016 17:15 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης

14η αγωνιστική: 09/01/2016 Πανσερραϊκός- ΑΕΛ

2η αγωνιστική Γ' Φάσης Κυπέλλου Ελλάδος 13/01/2016 17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ

15η αγωνιστική: 17/01/2016 ΑΕΛ-Ζάκυνθος

16η αγωνιστική: 24/01/2016 Χανιά-ΑΕΛ

17η αγωνιστική: 31/01/2016 ΑΕΛ-Αχαρναϊκός

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης εκτός του ότι είναι πρώτος σκόρερ πετυχαίνοντας 9 γκολ, είναι πρώτος και σε συμμετοχές, καθώς αγωνίσθηκε σε 13 παιχνίδια των «βυσσινί», με 810 λεπτά συνολικό χρόνο.

Τα περισσότερα λεπτά, 945 συνολικά, έχει παίξει ο Νίκος Αναστασόπουλος, σε 11 ματς που χρησιμοποιήθηκε.

ΜΑΡΑΝΤΑΣ ΑΝΤΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΛΟΥΛΟΥ

Ο Γιώργος Μαραντάς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, στη τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Τρικάλων.

Η αναζήτηση λοιπόν του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο φαίνεται πως ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα προχθές το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Μαραντάς και διοίκηση του ΑΟΤ, σε επαφή που είχαν, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, έδωσαν τα χέρια και είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση.

Παράλληλα, οι Τρικαλινοί συνεχίζουν να κινούνται με αμείωτη ένταση στο μεταγραφικό παζάρι. Ενδιαφέρονται ζεστά για τον Σερτζίνιο Φελίπε Ντίας Ριμπέιρο. Ο 30χρονος Πορτογάλος μέσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία κι όταν βγει επίσημα το «διαζύγιο» με τον σύλλογο της Φθιώτιδας, τότε οι Θεσσαλοί θα εντείνουν τις συζητήσεις για να τον αποκτήσουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass