ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΙΤΖΑ

Αναζητά νέο τεχνικό ο Οικονόμος

*Σήμερα πιθανόν να «κλείσει» το θέμα προπονητή

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2015 8:17

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Νέο τεχνικό ηγέτη αναζητά ο Οικονόμος, καθώς ο Τάσος Μπεριτζάς μαζί με τους συνεργάτες του (Γκανδρής – Νούσιας) αποχώρησαν από την ομάδα της Τσαριτσάνης αφού λύθηκε κοινή συναινέσει  η συνεργασία.

Η διοίκηση ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη που θα αναλάβει τον Οικονόμο με στόχο να πετύχει την παραμονή  της ομάδας στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Χθες οι διοικούντες είχαν συζητήσεις με προπονητές που ενδιαφέρονται να εργασθούν στο σωματείο της Τσαριτσάνης, όμως σήμερα πιθανόν να «κλείσει» αυτό το θέμα και να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι «Πράσινοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου με 2-0 και βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκομιδή 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα(σ.σ.υποβιβάζονται οκτώ ομάδες).

Αν υποθέσουμε ότι το όριο της σωτηρίας θα κυμανθεί κοντά στους 40 βαθμούς στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, τότε θα χρειασθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος.

Ο Οικονόμος στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου θα αγωνισθεί εκτός έδρας με τον Αχέροντα Καναλακίου την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς και ο αντιπαλός του ίσως να παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να ελπίζει στην παραμονή, καθώς βρίσκεται  μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass