ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑ

Η… μητέρα των μαχών για τον Τύρναβο

* Καλούνται και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι να προσφέρουν χείρα βοηθείας

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2015 13:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια από τις κρισιμότερες μάχες της ιστορίας του δίνει αύριο στο στάδιο Αλκαζάρ ο Τύρναβος 2005, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 5 το απόγευμα τον αήττητο μέχρι τώρα στα πλέι άουτ, Αγροτικό Αστέρα.

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι από κάθε άποψη, διότι μόνο με νίκη οι Τυρναβίτες θα συνεχίσουν να ελπίζουν στη σωτηρία, ενώ σε περίπτωση ήττας ή ακόμη και ισοπαλίας, τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα.

Το… τρίποντο στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές, που αυτή τη φορά γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν πρέπει να την… πατήσουν, όπως έγινε στον αγώνα με την Ζάκυνθο, όπου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τέλος σε 2-2.

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια ομάδα που εντυπωσιάζει μέχρι τώρα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, καθώς έχει πετύχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια (σ.σ. το ένα χωρίς να... ιδρώσει με τον Πιερικό).

Αναμφισβήτητα θα έχουν πολύ δύσκολο έργο οι παίκτες του Τυρνάβου, όμως θεωρούμε ότι στο ποδόσφαιρο και σε τέτοιους αγώνες, η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη για αυτούς που αγωνίζονται.

Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τους τρεις βαθμούς οι ελπίδες για τη σωτηρία θα αυξηθούν και στον δεύτερο γύρο των πλέι άουτ ο στόχος, θα γίνει πιο εφικτός.

Χρειάζεται πάνω από όλα να παίξουν με καθαρό μυαλό, με αγωνιστική πειθαρχεία και το κυριότερο να αποφύγουν λάθη που στοιχίζουν εκμεταλλευόμενοι παράλληλα τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Ουσιαστικά τα πλέι άουτ ξεκινάνε αύριο το απόγευμα για τον Τύρναβο και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν το πρόσωπο των αγώνων που έδειξαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Λαμία και στην ΑΕΛ.

ΣΤΟΥΣ 17 ΜΕ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, το όριο της σωτηρίας φαίνεται ότι θα κυμανθεί στους 17 με 18 βαθμούς, ενώ ίσως και οι 16 βαθμοί να εξασφαλίζουν την παραμονή.

Αρχική εκτίμηση ήταν μέχρι 15 βαθμούς, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα μπορεί αυτοί οι βαθμοί να μην είναι αρκετοί για τη σωτηρία. ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Στην αυριανή αναμέτρηση ο Τύρναβος χρειάζεται βοήθεια από παντού και καλούνται να γίνουν ο 12ος παίκτης όχι μόνο Τυρναβίτες φίλαθλοι, αλλά φίλοι του ποδοσφαίρου από όλο το νομό.

Θα είναι σημαντικό για το λαρισινό ποδόσφαιρο να αγωνίζεται ο Τύρναβος και τη νέα σεζόν στην Β' Εθνική κατηγορία, διότι υπάρχει πολύ καλή οργάνωση, συνέπεια στις υποχρεώσεις και γενικά είναι μια ΠΑΕ που μόνο θετικά σχόλια μπορούν να αναφερθούν για την εύρυθμη λειτουργία της.

ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Σήμερα το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και ακολούθως ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης θα συγκροτήσει την αποστολή, για τον αυριανό δύσκολο αγώνα.

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι με κάρτες Γεωργίου,Λαμπρόπουλος και οι τραυματίες Τσούκαλος, Μάλτζαρης, ενώ επανέρχεται ο Σουλιώτης ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass