ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ (18.00, ΟΤΕ TV)

Νίκη και ό,τι βγει...

* Σ. Παπαδόπουλος: «Πρώτος αγώνας στα πλέι οφ με τον κόσμο μας»

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2015 13:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:12

 

Του Σωτ. Κέλλα

Με υψηλό ηθικό από την εκτός έδρας νίκη (μετά από 25 χρόνια) στον Βόλο επί του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα, στις 6 μ.μ., την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Η λαρισινή ομάδα ελπίζει σε άνοδο μόνο με... θαύμα (δεν της αρκούνε δυο νίκες στα παιχνίδια που θα δώσει με Ηρακλή και ΑΕΛ αλλά θα πρέπει να χάσουν οι δύο αντίπαλοί της και ένα παιχνίδι), αλλά θέλει να κερδίσει σήμερα και ό,τι... βγει, αφού υπάρχουν φήμες που δίνουν πιθανότητες και στην ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να μπούνε δυνατά και να κερδίσουν τον αντίπαλό τους που τη φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας μετράει μόλις μια ήττα ενώ έκανε εξαιρετική πορεία και στο κύπελλο Ελλάδας.

Στο μεταξύ ο προπονητής τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι έχουν διπλή υποχρέωση για τη νίκη όχι μόνο γιατί ο αντίπαλός τους είναι δύσκολη ομάδα(χαρακτηριστικά είπε ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στα πλέι οφ) αλλά και γιατί θα είναι το πρώτο παιχνίδι που η ΑΕΛ θα δώσει παρουσία φιλάθλων της. Και καθήκον του ίδιου και των ποδοσφαιριστών είναι να τους ευχαριστήσουν.

Στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι οι τιμωρημένοι Καρανίκας(μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Μουλόπουλος) και Μπόγιοβιτς(θα πάρει τη θέση του ο Ενγκεσάν).

Πιθανή ενδεκάδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα είναι αυτή των: Αποστολίδη, Μουλόπουλου, Μελισσά, Δεληζήση, Κοντοδήμου, Μπανούση, Νεμπεγλέρα, Ελιομάρ, Πίντο, Ενγκεσάν, Σερτζίνιο.

Στην αποστολή που κατέλυσε από χθες στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» συμπεριλήφθηκαν οι: Αποστολίδης, Πατσιογιώργος, Μελισσάς, Κουρτεσιώτης, Μουλόπουλος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Σταθάκης, Κοντοδήμος, Ζαχαράκης, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Γιάντσης, Ελιομάρ, Ενγκεσάν, Σερτζίνιο, Πίντο και Ρίστοβιτς.

 

Εξώδικο Αργυρούλη

στην ΠΑΕ ΑΕΛ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες επιδόθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ εξώδικο του Νίκου Αργυρούλη για την εργατικής φύσης διαφορά που προέκυψε από την απασχόλησή του ως τιμ μάνατζερ στη λαρισινή ομάδα.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΑΡΧΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΚΙΑΡΗ

Άλμα στο... Λευκό Οίκο

* Θα μετέχει σε παγκόσμιο τουρνουά σωμάτων Ασφαλείας

 

Η Λαρισαία αρχυπυροσβέστης Βασιλική Μπεκιάρη κάνει άλμα στο..Λευκό Οίκο καθώς θα μετέχει στο παγκόσμιο τουρνουά σωμάτων Ασφαλείας στην Ουάσιγκτον στο άλμα εις μήκος

Η πρώην αθλήτρια του Πελασγού (με πολλές πανελλήνιες νίκες στο παρελθόν) θα μετέχει με την ελληνική ομάδα της Πυροσβεστικής στο άλμα εις μήκος στο συγκεκριμένο τουρνουά που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου.

Όπως δήλωσε η ίδια είναι πολύ ευχαριστημένη που της δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχει και να εκπροσωπήσει τη χώρα σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και ευελπιστεί να καταφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, δικαιώνοντας τις προσπάθειές της αλλά κυρίως τα άτομα που την στηρίζουν κατά την προετοιμασία της. Ευχαριστεί τόσο τον προπονητή και πατέρα της Βασίλειο Μπεκιάρη καθώς και τον χορηγό της για όλη την βοήθεια που της προσφέρει, το ΙΚΤΕΟ Ζερβός. Στη φωτογραφία η αθλήτρια, ο προπονητής της και ο χορηγός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass