ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ 1-0

Ξεκίνημα με ήττα των Νέων της ΑΕΛ

*Εντυπωσιακές αποκρούσεις από τον γκολκίπερ Τσαβδάρη

Δημοσίευση: 08 Νοε 2015 8:02

Του Χρ.Αρχοντούλη

Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Με ήττα ξεκίνησε χθες η ομάδα Νέων της ΑΕΛ(U-20)  στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football  League, η οποία μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής έχασε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ από τον Αγροτικό Αστέρα, με σκορ 1-0.

Οι «βυσσινί» προσπάθησαν μεν χωρίς όμως αποτέλεσμα και έδειξαν ότι χρειάζεται να δουλέψουν πολύ σκληρά για να βελτιωθούν  και να φτάσουν σε ένα επιθυμητό επίπεδο.

Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους που ηλικιακά οι παίκτες τους ήταν δυο χρόνια μεγαλύτεροι  από τους Λαρισαίους  και δυο χρόνια παίζουν μαζί, είχαν πολύ καλή παρουσία και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 42΄, όταν ο Ντουνιάς με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Σιαμπάνη, που βγήκε με ταχύτητα απέναντι από τον Τσαβδάρη και με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα ήταν ανώτερη και έχασε σημαντικές  ευκαιρίες με τους Σιαμπάνη(18΄), Γιαννακόπουλο(45΄,  56΄, 68΄),  Ξεπαπαδέα(59΄), Ντουνιά(74΄) και Πανουργιά(90΄).  Στις πέντε από τις επτά αυτές φάσεις, οι αποκρούσεις του Τσαβδάρη, ήταν εκπληκτικές.

Από την πλευρά της η ΑΕΛ δημιούργησε τις προϋποθέσεις  για να πετύχει κάτι καλό με τους Κονόμη(21΄), Τσεκούρα(25΄), Βαλαώρα(30΄, 55΄).

Σε γενικές γραμμές οι «μικροί» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μετά το 0-1 στο δεύτερο ημίχρονο και υποχρεώθηκαν  σε εντός έδρας ήττα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Μέτρια η διαιτησία του Νίκου Παπακωνσταντίνου(Φθιώτιδας), ενώ καλοί ήταν οι δυο συνεργάτες του Γεώργιος Μπέλης, Ιφιγένεια Κακλή, από τον ίδιο σύνδεσμο.

Στο 5΄των καθυστερήσεων του αγώνα μετά από διαμαρτυρία του προπονητή  κ.Κατσιαμπή ότι έληξε το ματς, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη κι ενώ η ΑΕΛ ετοιμαζόταν για να εκτελέσει κόρνερ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ(Κώστας Κολομητρούσης, Γιώργος Δοδοντσάκης-γεν.αρχηγός Χρήστος Τσιος): Τσαβδάρης, Σπύρο(86΄Μάρκο), Μαστακούλης, Τσεκούρας, Νικολακούλης, Κονόμης, Μακροβασίλης(79΄Μπάρδας), Μπαρούτας(66΄Τσιούτσιας), Βαλαώρας(86’ Ρούσσας), Καραλούλης(53΄Λεσάι), Βαγενάς.

ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ(Αναστάσιος Κατσιαμπής): Γρηγοριάδης, Τοπαλίδης, Αγαπητός, Ξεπαπαδέας, Σαχίνης, Ντουνιάς, Καραλής(90΄+2 Χρήστος), Εππάς, Σιαμπάνης(83΄Μερτζιάνης), Ζαφειρίου(78΄Πανουργιάς), Γιαννακόπουλος(71΄λ.τ. Μυροφορίδης)

*Τον αγώνα παρακολούθησαν οι συνεργάτες του κ.Ντόστανιτς, Κώστας Κατσάρας, Κώστας Μαντζιώκας, Βαγγέλης Τσότσας και παίκτες της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass