ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο 1ος ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ MTB/XCC

Γιορτή της ορεινής ποδηλασίας στη Μαρμαρίνη

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2015 0:37

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η διεξαγωγή του 1ου Διασυλλογικού Αγώνα MTB/XCC στη Μαρμαρίνη του Δήμου Αγιάς μεθαύριο Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015. Ο αγώνας διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Ποδηλατικό Όμιλο Λάρισας και την Τοπική Κοινότητα με την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Καθώς ο αγώνας είναι στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και ο καιρός για την Κυριακή προβλέπεται ιδανικός για ποδηλασία βουνού οι οργανωτές περιμένουν οι συμμετοχές να ξεπεράσουν τα όρια της Θεσσαλίας. Όσοι τρέξουν θα περάσουν από ασφαλτόδρομο μέσα στο χωριό και στη συνέχεια θα διασχίσουν χωματόδρομους και μονοπάτια γύρω από τη Μαρμαρίνη. Για όσους επίσης ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα υπάρχουν αρκετές θέσεις θέας από τις οποίες θα μπορέσουν να απολαύσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Οι κατηγορίες των αγωνιζομένων είναι: Μίνι Μικρά/Μεγάλα-Παμπαίδων-Παγκορασίδων-Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων-Ανδρών-Γυναικών-ΜASTERS και ΟPEN, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός πραγματοποιούνται στην πλατεία της Μαρμαρίνης.

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

10:00 Μίνι Μικρά/Μεγάλα (χρόνος 20΄)

11:00 Παμπαίδες-Πανκορασίδες-Κορασίδες ( 35΄)

11:40 Παίδες – Νεανίδες - Γυναίκες ( 50΄)

12:30 Άνδρες- Έφηβοι ( 75΄)

13:15 Μάστερς - ΟΡΕΝ ( 60΄)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στη δύναμη της Ε.Ο.Π. Το κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Η διοργανώτρια αρχή ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Για την συμμετοχή τους οι αθλητές των κατηγοριών Μάστερς και ΟΡΕΝ, θα καταβάλουν στην γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση, το ποσό των 5 ευρώ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο Σάββατο 31-10-2015 και ώρα 18:00 στο e-mail: podilatikos.larisas@gmail.com, αλλά και στη Γραμματεία, 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, όπου θα γίνεται η κατάθεση των δελτίων και η παραλαβή των αριθμών.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Θα οριστεί ιδιώτης ιατρός με ευθύνη του διοργανωτή.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από τη παρούσα προκήρυξη και το βασικό κανονισμό της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα, στον 3ο νικητή χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα ενώ στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Επιπλέον, στην κατηγορία Ανδρών, θα απονεμηθούν τα παρακάτω χρηματικά έπαθλα :

στον 1ο νικητή 250 ευρώ,

στον 2ο νικητή 150 ευρώ και

στον 3ο νικητή 100 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το χωριό Μαρμαρίνη απέχει από τη Λάρισα 24 χλμ και βρίσκεται στο δρόμο προς Αγιά. Από την έξοδο Λάρισα 2 του αυτοκινητοδρόμου, κατευθυνόμαστε προς Αγιά, στο χωριό Ελευθέριο στρίβουμε αριστερά και συνεχίζουμε για 6 χλμ ως τη πλατεία του χωριού. Στο τέλος του αγώνα θα προσφερθούν τοπικά εδέσματα στους αθλητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass