ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»

Μεταγραφικές κινήσεις ενόψει στον Αχιλλέα Φ.

* «Η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της και ακολουθεί πιστά το πρόγραμμά της» τόνισε ο τεχνικός των πρωτοπόρων της Α’ ΕΠΣΛ *Στα Βρυσιά το παιχνίδι με τους Αγ. Αναργύρους *Επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» με Κ. Γρηγορίου

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2015 8:33

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για κάποιες μεταγραφικές κινήσεις μέχρι τέλος του μηνός για τις οποίες γίνονται προσπάθειες να υλοποιηθούν μίλησε ο τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων Γιάννης Μπουρνάκας. Ο «στρατηγός» των πρωτοπόρων της Α’ Ερασιτεχνικής τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται μέσα στους στόχους της και ακολουθεί προσηλωμένη το πρόγραμμά της σ’ ένα πολύ δύσκολο όπως το χαρακτήρισε πρωτάθλημα, υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό, με μοναδικό λεπτό σημείο την αδυναμία στο εύκολο γκολ, για το οποίο ο ίδιος μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο Καπελιάνη προσπαθούν να βρουν το αντίδοτο.

«Η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της και ακολουθούμε το πρόγραμμά μας. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ μεγάλο και δύσκολο υπό την έννοια ότι πολλές ομάδες θα υποβιβασθούν άρα καμία δεν θα είναι αδιάφορη. Νομίζω ότι η διάρκεια θα δείξει ποιος θα είναι ξεκάθαρος για το στόχο του. Εμείς το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Γι' αυτό χρειάζεται υπομονή και δουλειά» επισήμανε ο Γιάννης Μπουρνάκας και πρόσθεσε:

«Ο Αχιλλέας μπορεί κάθε χρόνο να έθετε πρωταγωνιστικούς στόχους, ωστόσο φέτος ο στόχος είναι ξεκάθαρος και όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να διαχειριστείς πολλά πράγματα. Είμαστε ευχαριστημένοι από ομάδα. Απλά προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα στην επίθεση. Δημιουργούμε πολλές φάσεις αλλά δεν φτάνουμε στο εύκολο γκολ και αυτό μας δημιουργεί άγχος.

Τα παιδιά έχουν καταλάβει από την πρώτη ημέρα που είμαστε μαζί ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας και πρέπει να δείξουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά» είπε ο Γιάννης Μπουρνάκας και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι γίνονται προσπάθειες για μεταγραφικές κινήσεις μέχρι τέλος του μηνός.

«Θεωρώ ότι μέχρι τέλος του μήνα θα προχωρήσουμε σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, ο ακριβής αριθμός των οποίων δεν είναι ακόμα γνωστός. Κι αυτό όχι γιατί αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι καλά, απλά εμείς πρέπει να έχουμε γεμάτο ρόστερ και επιλογές σε όλες τις θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς» κατέληξε ο τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Εν τω μεταξύ χθες η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανήρτησε στην ιστοσελίδα της επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Γρηγορίου. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Ο "ΑΧΙΛΛΕΥΣ" ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Κώστα Γρηγορίου. Σύσσωμη η ομάδα του Α.Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΣΤΑ ΒΡΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Λόγω των βελτιωτικών έργων που γίνονται στο στάδιο των Φαρσάλων ο κυριακάτικος αγώνας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Ατρόμητο Αγ. Αναργύρων θα διεξαχθεί στα Βρυσιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass