Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΛ

Με το βλέμμα στην... Α2

* Πρόκριση και για τις κορασίδες

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2015 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:02

Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο πρώτος γύρος της Β’ Εθνικής ανδρών και η ομάδα του ΝΟΛ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις. Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής-παίκτης Άγγελος Μερκουριάδης έδωσε "παρών" σε έναν αγώνα(Ηρακλή, υπηρεσιακός προπονητής στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν ο Ηλίας Μπαλαμπάνης), έλειπαν βασικοί παίκτες (Κόρακας Κώστας, Στεργίου Δημήτρης), και η ομάδα αναγκάστηκε να αλλάξει βασικά συστήματα που είχε δουλέψει, ο ΝΟΛ τερμάτισε στη δεύτερη θέση μεταξύ πέντε ομάδων.

  Τον Ιούλιο, οι τρεις πρώτες ομάδες από τους 5 ομίλους της Β’ Εθνικής θα παίξουν σε τελικό γύρο, για να ανέβουν κατηγορία οι τέσσερις πρώτες(οι τελευταίες δυο από τους ομίλους θα παίξουν αγώνες μπαράζ για να πέσουν κατηγορία οι τέσσερις).

 Για ακόμη μια φορά το πάθος, η καλή φυσική κατάσταση και η αγάπη για την ομάδα των νεαρών παικτών του ΝΟΛ, επικράτησε των έμπειρων παικτών των υπολοίπων ομάδων. Ο ενθουσιασμός πλέον είναι μεγάλος, και η προσδοκία για κάτι ακόμη καλύτερο (που μεταφράζεται σε άνοδο στην Α2) δεν λείπει από κανένα παίκτη.

 Εξάλλου τον Ιούλιο, λογικά όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή του Ν.Ο.Λ. Αγγ. Μερκουριάδη ενώ θα έχουν επιστρέψει και οι φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις.

Τα αποτελέσματα του ΝΟΛ στο δεύτερο γύρο της Α’ φάσης της Β’ Εθνικής:

Πανσεραϊκός-ΝΟΛ         9-7

ΝΟΛ-Καβάλα    13-7

ΝΟΛ-Οξυγόνο Θεσσαλονίκης     13-9

Ηρακλής Θεσσαλονίκης-ΝΟΛ     19-8

Η τελική κατάταξη στον όμιλο:

1. Ηρακλής, 2. ΝΟΛ, 3. Πανσερραϊκός, (πλέι οφ για άνοδο στην Α2) 4. Οξυγόνο,

5. Καβάλα (play out για υποβιβασμό στη Γ’ κατηγορία)

Η σύνθεση της ομάδας: Ιωακείμ Σωτήρης και Λευτέρης Σπύρος (τερματοφύλακες), Ζακυνθινός Γιώργος, Θεοδωρόπουλος Τάσος, Οικονόμου Στέλιος, Δανιήλ Θάνος,  Σαλιαμπούκος Δημήτρης, Λευτέρης Γιάννης, Βαλαής Ζήσης, Στεργίου Δημήτρης, Ζμπήτας Θανάσης, Αλεξανδρής Νίκος, Πατούνας Ηλίας, Αγγελούλης Αντώνης, Μάγκας Νίκος, Λευτέρης Γιάννης.

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

  Με επιτυχία διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας (Ε.Α.Κ.Λ.) η 1η φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2015» (γενν. 2000 και νεότερες). 

  Μεγάλος νικητής αποδείχτηκε η ομάδα (πόλο κορασίδων) του ΝΟΛ με δύο νίκες επί της ΝΕΛ με 22 -1( τα γκολ Χασιώτη 10, Κούκου 5, Δημητρίου 3, Θεοχάρη 3 Σακελλαρίου 1) και του ΠΑΟΚ με 16 – 4(τα γκολ Χασιώτη 11, Θεοχάρη 3, Βύρλα).

  Οι μικρές πολίστριες  κέρδισαν επάξια το εισιτήριο της πρόκρισής τους για την επόμενη και τελική φάση που θα διεξαχθεί στις 10 - 12  Ιουλίου. Τα κορίτσια μαζί με τον προπονητή τους Ευάγγελο Γιώργο κατάφεραν να αποδείξουν, πως παρά το μικρό της ηλικίας τους, η σωστή προπόνηση σε συνδυασμό με το πάθος για το άθλημα, βάζουν στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Ευαγγελού Γιώργου αγωνίσθηκαν οι: Καζάνα Χρυσούλα, Δημητρίου Μελίνα, Κούκου Ιωάννα, Χασιώτη Βίκη, Θεοχάρη Ευαγγελία, Βύρλα Παναγιώτα, Κατσογιάννη Γλυκερία, Καλογιάννη Δέσποινα, Σακελαρίου Γεωργία, Τράντα Αγγελική, Νταχμίρη Εύα, Τέρπου Αθηνά, Τσιάρα Βασιλική, Κουτράκη Ρέα, Λαμπρονίκου Ραφαέλα

 

Επίσκεψη στην «Ε»

Η νέα διοίκηση του ΝΟΛ με τον πρόεδρό της κ. Μιχαήλ Βασίλη, τη γραμματέα Καλαβριώτη-Προκοπίου Μαριλέτα και τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Κορδίστα με τη ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους(οι δύο πρώτοι) επισκέφθηκαν το αθλητικό τμήμα της «Ε» και συζήτησαν θέματα του υγρού στίβου της πόλης με τον επικεφαλής του αθλητικού τμήματος Σωτήρη Κέλλα. Κύριο θέμα συζήτησης το ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας που αν και ολοκληρώθηκε δεν έχει δοθεί ακόμα σε χρήση στους συλλόγους και θα δημιουργούσε νέα δυναμική στα αθλήματα του υγρού στίβου της Λάρισας. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass