Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Και τώρα για την 5η νίκη

* Κούγιας σε Ντόστανιτς: «Σου έχω πλήρη εμπιστοσύνη»

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2015 11:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ιστορία των τραυματιοφορέων του αγώνα ΑΕΛ-Εργοτέλη ανήκει στο παρελθόν(το θέμα εξαντλήθηκε...) και τώρα όλοι ασχολούνται με την αναμέτρηση της λαρισινής ομάδας στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Το σχετικό μήνυμα πέρασε ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας που μαζί με τους δυο αντιπροέδρους του κ. Λιόντο, Κιούση είχε συνάντηση με το τεχνικό επιτελείο προχθές ενώ χθες βρέθηκε στο προπονητήριο των Δένδρων και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα σε συνάντηση που είχε με τον τεχνικό της ΠΑΕ ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς του είπε ότι τον έχει πλήρη εμπιστοσύνη και από δω και πέρα δεν πρόκειται ο ίδιος ούτε να μπει στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα ούτε μετά από αυτόν. Θεωρεί ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας και η δουλειά του έχει δείξει αποτελέσματα πολύ νωρίς».

Στο μεταξύ ο ίδιος μιλώντας στην «Ε» για το παιχνίδι είπε ότι ο Απόλλωνας είναι μια ποιοτική ομάδα που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έναν από τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας. Θεωρεί ότι θα γίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες όπου οι φίλαθλοι και των δυο έχουν δει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύει ότι στο τέλος θα υπάρχει χειροκρότημα για τον νικητή αλλά κυρίως μεγάλη εκτίμηση για το ποδοσφαιρικό θέαμα που θα υπάρξει.

Η λαρισινή ομάδα θέλει να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και όχι απλά να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά να κάνει και νέο ρεκόρ αφού ανάλογο κατόρθωμα είχε κάνει την περίοδο(τέσσερεις συνεχόμενες νίκες) 1965-66 πριν ακόμα γίνει επαγγελματικό το ποδόσφαιρο. Επίσης το ίδιο έκανε και πριν δυο χρόνια αλλά αγωνιζόμενη σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα επιπλέον κίνητρο που είναι να γράψουν ιστορία…

Ο Ράτκο Ντόστανιτς το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ο τραυματισμός του Βασίλη Κουτσιανικούλη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ σε σχέση με τον αγώνα με τον Εργοτέλη θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού λογικά διεκδικούν θέση οι Μαρουκάκης, Ναγιάρ και Μονιάκης.

Σήμερα το πρωί το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση όπως και αύριο την ίδια ώρα ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 μ.μ. για την Αθήνα. Μετά τον αγώνα η αποστολή θα γυρίσει στη Λάρισα και θα μεταβεί εκ νέου την 28η Οκτωβρίου πάλι στην Αθήνα αφού την επομένη αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό για το κύπελλο Ελλάδας.

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ

Την απώλεια του πατέρα του πενθεί από χθες ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Θανάσης Δεινόπαπας, με τον παίκτη των Χανίων να μην βρίσκεται, όπως είναι φυσιολογικό, σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Από την πλευρά τους, πάντως, οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου φρόντισαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον 26χρονο μεσοεπιθετικό με σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΝΟΥΣΟΣ

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας που θα γίνει από 23-25/10. Ο 33χρονος φοροτεχνικός , Νικόλαος Ανούσος, από το Σύνδεσμο Λακωνίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλων Σμύρνης στο Γήπεδο Ριζούπολης "Γεώργιος Καμάρας" (Σάββατο 24/10, 18:00). Βοηθοί του θα είναι ο Γεώργιος Παλαμίδας, επίσης από τον σύνδεσμο Λακωνίας και ο Χαρίλαος Νενεκούμης από τον σύνδεσμο Αργολίδας. Τέταρτος θα είναι ο Εμμανουήλ Μίαρης από την Ένωση Δωδεκανήσων και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

17:30 Τρίκαλα - Κέρκυρα OTE Sport 3 HD: Γιαννουλάκης (Χανίων), Πετρίδης (Χίου), Κοκμότος (Ρεθύμνου), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.: Καρακελίδης(Πέλλας)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

15:00 Εργοτέλης - Παναιγιάλειος OTE Sport 1 HD: Κοσικίδης (Αθηνών), Ντάλλας (Αθηνών), Δεληθοδωρής (Αθηνών), 4ος: Χρυσός (Χανίων), παρ.: Κόνιαρης(Εύβοιας)

16:00 Πανελευσινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας: Παπαδόπουλος (Αχαΐας), Σπανός, Σιδέρης (Αχαΐας), 4ος: Σφακιανάκης (Αθηνών), παρ.: Γιανναδάκης(Λασιθίου)

16:00 Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή: Γκράνας (Ξάνθης), Χατζημωϋσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας),παρ.: Βαλιώτης(Λάρισας)

16:00 Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία: Σημαιάκης (Χαλκιδικής), Κύφος (Πιερίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Συμεωνίδης (Πιερίας), παρ.: Λαγός(Αχαίας)

16:00 Ζάκυνθος - Καλλιθέα: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Μπέτσογλου (Κορινθίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νιας), 4ος: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας), παρ.: Σπυράκης(Λακωνίας)

16:00 Κισσαμικός - Αχαρναϊκός: Αντωνίου (Αθηνών), Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ.: Βούλγαρης(Πειραιά)

18:00 Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ OTE Sport 8 HD: Ανούσος (Λακωνίας), Παλαμίδας (Λακωνίας), Νενεκούμης (Αργολίδας), 4ος: Μίαρης (Δωδεκανήσου), παρ.: Κρίκης(Τρικάλων)

ΕΚΔΡΟΜΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με την οποία ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Αθήνα, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο (24/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters

«Ο Σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα του Σαββάτου 24-10-2015 στην Αθήνα με τον Απόλλων Σμύρνης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται Πέμπτη και Παρασκευή στα γραφεία του Συνδέσμου 20:00 -23:00 μ.μ. (Περραιβού 8) ΤΗΛ 2410-537117.»

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και την παραλαβή των νέων καρτών διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας 2015-16 που έκαναν εγγραφή μέχρι και τις 13/10/15 θα μπορούν από αύριο 22/10/2015 να επισκέπτονται τα γραφεία μας και να παραλαμβάνουν τις νέες πλαστικές κάρτες (απαραίτητη η απόδειξη πληρωμής και η ταυτότητα).

Από την επόμενη εντός έδρας αγωνιστική (1/11/2015) η είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της νέας κάρτας στις εισόδους του γηπέδου και με ταυτότητα εφόσον ζητηθεί.

Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00 & 17:00-21:00 - Κύπρου 72, 5ος όροφος

ΤΕΛΟΣ Ο ΒΕΛΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες τον Εργοτέλη, καθώς -όπως αναφέρουν δημοσιεύματα εφημερίδων στην Κρήτη- μετά το τελευταίο διοικητικό της ΠΑΕ, αποφασίσθηκε να λυθεί η συνεργασία με τον Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο έμπειρος τεχνικός δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Κρήτες στα επιθυμητά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Χρέη προσωρινού προπονητή θα εκτελεί ο Σταύρος Λαμπράκης, που αναμένεται να καθοδηγήσει τον Εργοτέλη στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο για την 5η αγωνιστική της Football League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass