ΣΤΟ 1ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Νικήτρια η ομάδα του Ηρακλείου

* Κέρδισε στα πέναλτι τη ΒΙΠΕ Βόλου με σκορ 4-3 * Στον τελικό της Α2 η Λάρισα νίκησε τη Θεσσαλονίκη 5-1

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2015 8:20

Με τους δυο τελικούς ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης, που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην πόλη της Λάρισας από την ομάδα της Π.Υ. Λάρισας & την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Υ.Π.Σ.) για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ομάδες από διάφορες πυροσβεστικές υπηρεσίες όλης της Ελλάδας (Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος (Α.Ε.Π.Ε) Αθήνας, ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Θεσσαλονίκης, Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ηρακλείου Κρήτης, Λάρισας, Ξάνθης και Χίου) βρέθηκαν στη θεσσαλική πρωτεύουσα για ένα τριήμερο, προσφέροντας θέαμα στο φίλαθλο κοινό και τρόφιμα για το «Κρίκκειο ορφανοτροφείο» και το δημοτικό παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Έστειλαν μηνύματα ανθρωπιάς στις δύσκολες στιγμές που περνάνε πολλοί συνάνθρωποι μας και τις ευαισθησίες που έχουν, πέρα από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα όπου εκεί πάντα με πολύ μεγάλη ευθύνη ανταποκρίνονται σε οτιδήποτε χρειασθεί, για να προσφέρουν χείρα βοηθείας

Είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων για τη συμμετοχή τους σ' αυτό το τουρνουά όπως και οι διοργανωτές, που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια για να στεφθεί με επιτυχία.

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι δυο τελικοί, όπου σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα.

Α2: Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Λάρισας

Λάρισα – Θεσσαλονίκη 5 -1

(Τσικριτσής 10’ , Μαυρομάτης 55’ , Αρβυθάς 61’ , Καλλιάρας 75΄ , Μπέης 83’ / Γιαλαμούδης 15’).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΑΡΙΣΑ (Γιώργος Γκουτζουρέλας): Καλλιάρας, Κοβούσογλου, Βασιλός, Αγγελακόπουλος, Σουλιμέτσης,

Κακαγιάννης, Αρβυθάς, Τσικριτσής, Χαχόπουλος, Μαυρομάτης, Μπέης, Χήρας, Δημογιάννης, Λέτσιος, Βαζάκας, Γκουτζουρέλας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κινηγόπουλος, Μανιώτης, Γιάκατης,

Καρατζοβαλής, Παπουνίδης, Ψαράς, Γιαλαμούδης,

Λεμονίδης, Κυριλίδης, Καρκαλιάνης, Τσισμεντζής

Α1:Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Κρήτης.

Β.Ι.Π.Ε. Βόλου – Ηράκλειο Κρήτης 1-1 κανονική διάρκεια, 3 – 4 στα πέναλτι

(Λειβαδίτης στο 20’ για το Ηράκλειο και Ζαχαράκης στο 90’ για τη Β.Ι.Π.Ε. Βόλου)

Στα πέναλτι Λειβαδίτης, Γιαννακάκης, Κασαπάκης, Μανουσάκης ευστόχησαν για την ομάδα του Ηρακλείου και Ζαχαράκης, Αγγέλης, Στουκάλης για την ομάδα της Β.Ι.Π.Ε. Βόλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Β.Ι.Π.Ε. ΒΟΛΟΥ(Τσουκάλης): Βλόντζος, Σοφιανός,

Μπότσης, Χονδρός, Φασούλας, Σγουλέτας, Σταμούλης,

Παπανδρέου, Αγγέλης, Ζαχαράκης, Αγγελούσης, Τσιότρας, Μαχαίρας, Μιακούλης, Σέμπρος, Καναβός,

Λαδόπουλος, Θεοχάρης, Ρυζόπουλος, Κούριας

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ψωμόπουλος): Μανουσάκης, Κασαπάκης,

Στρατάκης, Ανδρεαδάκης, Μιχελουδάκης, Λειβαδίτης,

Κάλλας, Γιαννακάκης, Γεωργομιχελάκης, Ζαχαριουδάκης, Κασαπάκης, Μανολούτσος

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι κ.Πάτσης, Τζιόλας, Γκανάτσιου.

*Στην τελετή λήξης του τουρνουά ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας Πύραρχος κ. Σκούπρας Κων/νος, ευχαρίστησε τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, συγχαίροντας τους νικητές και κλείνοντας με την ευχή το επόμενο τουρνουά να είναι ακόμη καλύτερο από το 1ο.

Εν συνέχεια έγινε απονομή αναμνηστικών στις συμμετέχουσες ομάδες από τον κ. Ρούντο πρόεδρο της Ε.Υ.Π.Σ. o οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχία της διοργάνωσης και στον καλό σκοπό για τον οποίο πραγματοποιήθηκε, ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων για την παραχώρηση των γηπέδων και τους συμμετέχοντες και συνεχάρη τις νικητήριες ομάδες, προβαίνοντας στη συνέχεια μαζί με τους εκπρόσωπους Πυροσβεστικής, Δήμου και Ι. Μητρόπολης στην απονομή των κυπέλων στις νικήτριες ομάδες.

Στις απονομές παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι:

-Ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος από την Ιερά Μητρόπολη που συνεχάρη τις ομάδες, ευχαρίστησε για την προσπάθεια συλλογής τροφίμων και στήριξης του ορφανοτροφείου και τέλος αναφέροντας στίχους από το τροπάριο των τριών Παίδων εν Καμίνο ευχήθηκε την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος για τους πυροσβέστες.

-Ο κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Λ. και συντονιστής του Τμήματος Αθλητισμού &του Δήμου Λάρισας τόνισε με τη σειρά του πόσο σημαντική είναι η προσφορά βοήθειας για το κοινωνικό παντοπωλείο και τις οικογένειες της Λάρισας που έχουν ανάγκη, ευχαριστώντας τους πυροσβέστες για την πολύτιμη βοήθεια τους. Και με τη σειρά του συνεχάρη τις νικητήριες και μη ομάδες του τουρνουά.

-Τέλος ο Διοικητής του Π.Κ. Κασσάνδρας απένειμε τιμητική πλακέτα στο Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας Πύραρχο κ. Σκούπρα Κων/νο που είχε διατελέσει κατά το παρελθόν διοικητής Χαλκιδικής.

-Όσον αφορά στις απονομές έκαναν, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας Πύραρχος κ. Σκούπρας Κων/νος .στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων στη Β.Ι.Π.Ε. Βόλου, ο Διοικητής του Π.Κ. Κασσάνδρας στην ομάδα της Λάρισας και εκπρόσωπος της Ι.Μ. Λάρισας στη νικήτρια ομάδα της Κρήτης.

-Οι διοργανωτές του τουρνουά εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στη διοίκηση του Απόλλωνα και στη συνοικία της Φιλιππούπολης που με προθυμία παραχώρησαν το γήπεδο για την πραγματοποίηση των τελικών, παρόλο που η ομάδα του Απόλλωνα πρωταγωνιστεί στην Α’ τοπική κατηγορία και χρειάζεται το γήπεδο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ… ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Στη μουσική βραδιά που παρέθεσε η Π.Υ. Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα για όλες τις αποστολές των Πυροσβεστών, έγιναν βραβεύσεις και απονομές αναμνηστικών για τη συμμετοχή τους.

-Στην Εφημερίδα Ελευθερία που πάντα στέκεται στο πλευρό της Π.Υ. Λάρισας και των πυροσβεστών της, εκπρόσωπος της οποίας ήταν ο αθλητικός συντάκτης κ. Αρχοντούλης Χρήστος (η απονομή έγινε από τον κ. Ρούντο Βασίλη πρόεδρο της Ε.Υ.Π.Σ.).

-Στην Α.Ε.Π.Ε. Αθηνών από τον κ. Αρβυθά Ηλία

-Στη Χίο από την κ. Κορομηλά Ευγενία πρόεδρο του Τ.Κ. Ευαγγελισμού

-Επίσης έγιναν απονομές στον κ. Καλλιάρα Χρήστο αναμνηστικής πλακέτας από τον Διοικητή Π.Κ. Κασσάνδρας κ. Κυριάκο Καλεπλή και από την αποστολή του Ηρακλείου Κρήτης για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία, καθώς και στον εν αποστρατεία πυρονόμο Γ. Γκουτζουρέλα έγινε απονομή κρητικού μαντιλιού ως αναμνηστικό ενθύμιο από την Π.Υ. Ηρακλείου.

Τόσο ο Γκουτζουρέλας όσο και ο Καλλιάρας αποθεώθηκαν για τις χορευτικές τους φιγούρες, ενώ όλοι οι πυροσβέστες γλέντησαν κάτω από τους ήχους κρητικών τραγουδιών αλλά και δημοτικών από τις δυο ορχήστρες του κέντρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass