ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Αβαντάζ για την ΠΑΕ ΑΕΛ

*Πολλές λύσεις για τον Σέρβο τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς *Κόπηκαν 4.600 εισιτήρια * Αγωγή ετοιμάζει η Ερασ. ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2015 8:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ονειρεμένο ήταν το φετινό ξεκίνημα της ΠΑΕ ΑΕΛ με δυο συνεχόμενες νίκες στα πρώτα παιχνίδια με Λαμία(3-0), Πανελευσινιακό(3-1) σε ένα γήπεδο-«στολίδι» το Ael Fc Arena και με τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια επανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Η λαρισινή ομάδα απέκτησε διπλό αβαντάζ: ψυχολογικό καθώς οι παίκτες έμαθαν να κερδίζουν αποκτώντας αυτοπεποίθηση(ειδικά οι νέοι όπως παράδειγμα ο Μπουντόπουλος) αλλά και βαθμολογικό αβαντάζ αφού μετά από δυο αγώνες είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και η μόνη ομάδα που μπορεί να ισοβαθμήσει μαζί της είναι η Κέρκυρα.

Αυτό που χαροποιεί και εμπνέει σιγουριά είναι η εικόνα που έχει η ομάδα στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Έχει παίκτες που διψούν για διάκριση(πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αρχισκόρερ Μαρουκάκης και ο Μπουντόπουλος) αλλά κι έμπειρους που ξέρουν να κερδίζουν μάχες στα δύσκολα όπως ο Βέρτζος με τον Ουρτάδο.

Προβλήματα δεν δείχνουν να υπάρχουν ή αν υπάρχουν δεν βγαίνουν προς τα έξω, ενώ αρχίζει η ΑΕΛ να κάνει και οργανωτικά βήματα αποκτώντας αρχικά διοίκηση (Κούγιας, Λιόντος, Κιούσσης, Μάρκου, Χατζούλης) σύμφωνα δε με πληροφορίες υπήρξε και συνάντηση μεταξύ Κούγια και Ντελόπουλου(πρώην διοικητικού) αλλά είναι άγνωστο τι ακριβώς ρόλο θα έχει στην ομάδα αφού ο κ. Κούγιας προτίθεται να συνεργαστεί μαζί του.

Παράλληλα  έκανε άνοιγμα σε διάφορους επιχειρηματίες της πόλης με στόχο να βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια.

Η ουσία είναι ότι όσο η ομάδα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και κερδίζει θα υπάρχει και ευφορία ενώ σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει με εσωστρέφεια. Μέχρι τώρα όμως όλα δείχνουν η ΑΕΛ θα είναι φαβορί για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΑΓΩΓΗ

Στο χθεσινό παιχνίδι κόπηκαν 4.600 εισιτήρια αριθμός που θεωρήθηκε ικανοποιητικός για την ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ετοιμάζει αγωγή γιατί δεν δόθηκαν τα 50.000 ευρώ που προβλέπονταν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος όταν δημοσιεύτηκε για αυτόν που θα αναλάμβανε τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο μεταξύ είναι άγνωστος ο αποδέκτης της αγωγής αφού η συμφωνία αυτή είχε γίνει με τον προηγούμενο εκπρόσωπο της μεγαλομετόχου εταιρίας.

Επίσης όπως μας έλεγαν άνθρωποι της Ερασ. ΑΕΛ δεν υπήρξε ένταση στη γενική συνέλευση των μετόχων μεταξύ του μέλους Λάμπρου Ιωακείμ και του προέδρου της Ερασιτεχνικής κ. Κυριακού.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό ο κ.Κούγιας πήγε στα αποδυτήρια των παικτών και τους είπε ότι δεν υπάρχει ελεύθερο ωράριο αλλά πρέπει να έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιγιάλειο που είναι τελικός.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός, η οποία ευχαρίστησε για τη φιλοξενία τόσο την ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για το μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος που έγινε στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού: «Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ευχαριστεί την ΠΑΕ Λάρισα και τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσει εξίσου στον αγώνα Κυπέλλου αλλά και στον αγώνα Πρωταθλήματος δεύτερου γύρου.

Μετά τιμής, o πρόεδρος Σπυρίδων Δημόπουλος».

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση των Χανίων με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0), στη μοναδική χθεσινή αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα αποτελέσματα:

Λαμία-Παναιγιάλειος      1-0

Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου     1-0

ΑΕΛ-Πανελευσινιακός    3-1

Καλλιθέα-Αναγέννηση Καρδίτσας           1-0

Αχαρναϊκός-Εργοτέλης 1-2

Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα       1-2

Χανιά-Απόλλων Σμύρνης           0-0

Κισσαμικός-Πανσερραϊκός αναβλήθηκε

Παναχαϊκή-Κέρκυρα αναβλήθηκε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

 1. ΑΕΛ 6

 2. Τρίκαλα         4

3 . Απόλλων Σμύρνης    4

4 . Χανιά            4

 5. Κέρκυρα      3 -1αγ.

 6. Ζάκυνθος     3

 7. Λαμία           3

 8. Καλλιθέα      3

 9. Εργοτέλης    3

10. Αχαρναϊκός  1

11. Κισσαμικός  1 -1αγ.

12. Αγροτικός Αστέρας  1

13 . Αναγέννηση Καρδίτσας       1

14 . Παναιγιάλειος         1

15. Ολυμπιακός Βόλου  0 -1αγ.

16. Παναχαϊκή   0 -0αγ.

17. Πανελευσινιακός      0 -1αγ.

18. Πανσερραϊκός          0 -0αγ.

* Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, Πανελευσινιακός και Κισσαμικός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο, ενώ Παναχαϊκή και Πανσερραϊκός δεν έχουν αγωνισθεί ακόμη.

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

17:00 Πανελευσινιακός-Κέρκυρα OTE-TV

Σάββατο 10 Οκτωβρίου

16:00 Παναιγιάλειος-Λάρισα OTE TV

Κυριακή 11 Οκτωβρίου (16:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναχαϊκή

Εργοτέλης-Λαμία

Τρίκαλα-Καλλιθέα

Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας

Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά

Ζάκυνθος-Κισσαμικός

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

18:00 Απόλλων Σμύρνης-Αχαρναϊκός OTE TV

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass