ΔΩΤΙΕΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 0-0

Μοιρασιά στην Αγιά

*Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν *Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Κόκκα στο 42΄

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2015 8:00

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι της Γ΄Εθνικής(2ος όμιλος) στην Αγιά, όπου Δωτιέας και Τύρναβος 2005, αναδείχθηκαν  ισόπαλοι 0-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν  και έχασαν ευκαιρίες,

προσπαθώντας να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τους 300 περίπου φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο.

Η  καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι έγινε για  τον Δωτιέα στο 42΄, όταν από εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη  ο Κόκκας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα αφού χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο .

Στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 4΄, από πάσα του Παπαχρήστου ο Τσιρλίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Παϊτέρη και ο γκολκίπερ του Δωτιέα απέκρουσε την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα στο 7΄, ο Τσιρογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και την τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε ο Τσατσαλίδης με προβολή, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 15’ πολύ καλό σουτ  επιχείρησε ο Τσιρογιάννης και η μπάλα πέρασε ξυστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 27’ ο  Τσατσαλίδης  δέχθηκε την πάσα του Ραμάι, ξέφυγε από την άμυνα του Τυρνάβου και στο σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Από γύρισμα του Μπαρούτα στο 40΄, ο Κόκκορας τροφοδότησε τον Λίταινα, αυτός έπιασε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παϊτέρη.

Και στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45΄,  Λίταινας τροφοδότησε τον Παπαχρήστο που την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε αμυντικός των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο Τύρναβος μπήκε πιο ορεξάτος στον αγώνα και άσκησε  μεγαλύτερη πίεση, ενώ ο Δωτιέας ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.

Στο 56’ σε σουτ του Λίταινα μπλόκαρε ο Παϊτέρης την μπάλα και στο 62’ ύστερα από μπαλιά του Τασιούλη βγήκε τετ α τετ ο Κόκορας, όμως καθυστέρησε να σουτάρει κι ενώ αριστερά του ήταν ο Μπαρούτας αμαρκάριστος, τελικά κόντραρε η μπάλα σε αμυντικό και την μπλόκαρε ο Παϊτέρης.

Δύο λεπτά αργότερα στο 64’ σε καλοχτυπημένο φάουλ του Τσιρογιάννη από αριστερά, ο Παπαγιάννης με γροθιές απέκρουσε την μπάλα.

Στο 80’ ο Τασιούλης γύρισε την μπάλα στον Κόκορα και αυτός από κοντά με πλασέ, έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Σβερκούλης έβγαλε σε πολύ καλή θέση τον Παπαϊωάννου και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Τσιρογιάννης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Παπαϊωάννου την απομάκρυνε πριν αυτή καταλήξει σε παίκτη των γηπεδούχων.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι έγινε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με πολλές προσωπικές μονομαχίες σε αθλητικά πλαίσια και το τελικό 0-0 ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν είναι άσχημο για τις δυο ομάδες.

Ο Δωτιέας προσάρμοσε το παιχνίδι του πάνω στον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Τσατσαλίδη, ενώ και τα φάουλ που εκτέλεσε ο Τσιρογιάννης, ήταν πολύ επικίνδυνα.

Είναι μια ομάδα μαχητική, καλά δουλεμένη και αν τη βοηθήσει ο κόσμος της επαρχίας Αγιάς, θα παλέψει μέχρι το τέλος για τη σωτηρία.

Από την άλλη πλευρά ο Τύρναβος ήταν καλύτερος από ότι στον αγώνα με τον Πιερικό, οι παίκτες του προσπάθησαν φιλότιμα αλλά και πάλι έδειξαν ότι μεγαλύτερός τους ίσως αντίπαλος, είναι η απειρία.

Το γεγονός όμως ότι αυτά τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ, έχουν όπως φαίνεται ταλέντο που κάποια στιγμή όταν το άγχος θα ελαττωθεί, θα φανεί περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ανανεωμένη φετινή ομάδα.

Ο διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος(Πέλλας),  δεν απέφυγε τα λάθη, ενώ καλοί ήταν οι δυο βοηθοί, Δέλλιος, Ταγκαλίδης. Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Ντακούλας, Ραμάι, Κόκκας του Δωτιέα, ενώ από τον Τύρναβο οι Κρίτσας, Παπαγιάννης, Μητσογιάννης. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης Π., Παππάς, Γούτος (20’ λ.τ. Ραμάϊ), Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης (83’ Σούλι), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κορλός (85’ Ιωαννίδης), Τσιρογιάννης, Καρβούνης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (74’ Παπαϊωάννου), Μητσογιάννης, Μανιώτης, Μπαξεβάνος, Παπαχρήστος (46’ Σβερκούλης), Κρίτσας, Τσιρλίδης (46’ Τασιούλης), Λίταινας, Κόκορας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Μετά το παιχνίδι οι προπονητές των δύο ομάδων τόνισαν τα εξής:

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΖΙΑΚΑΣ(Τύρναβος 2005): «Θεωρώ ότι με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζαμε ένα γκολ με την όλη μας παρουσία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν όλη αυτή την προσπάθεια μέχρι το 90΄, νομίζω ότι το μέλλον τους ανήκει. Και αυτή η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα πάει μπροστά. Ξέραμε πολύ καλά ότι θα παίζαμε με μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα, ο Δωτιέας κράτησε τον κορμό και πέντε παίκτες παίζουν μαζί για πολλά χρόνια. Τα γνωρίζαμε όλα αυτά και ήρθαμε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας που χρειαζόταν γι΄αυτό το παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ στην πρώην ομάδα μου καλή πορεία να έχει στο πρωτάθλημα, να είναι υγιής και στον φίλο μου τον Γιάννη στον αγώνα που κάνουν όλοι  μαζί στην Αγιά, να έχει επιτυχίες.

Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, κάθε αγωνιστική θα πρέπει να βελτιωνόμαστε και να πάρουμε στο τέλος αυτό που αξίζουμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ(Δωτιέας Αγιάς): «Ο Τύρναβος είχε την υπεροχή και εμείς τις ευκαιρίες θα έλεγα, τις πιο κλασικές.

Σίγουρα εμείς   αρχίζουμε και «κτίζουμε» χαρακτήρα, είναι μια ομάδα στην οποία τα παιδιά δίνουν ψυχή και σώμα, προσπαθούμε να είμαστε  ομάδα και αυτό είναι το ευχάριστο.

Από κει και πέρα θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό, αθλητικό, με καλή ποιότητα σε γενικές γραμμές.

Ήταν γενικά ένα τοπικό ντέρμπι όπου τα παιδιά δείχνουν ένα υπερβάλλοντα ζήλο για να παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σε γενικά πλαίσια  εμείς είμαστε  ευχαριστημένοι και για κάθε θετικό αποτέλεσμα, θα είμαστε  ευχαριστημένοι.

Όπως και στα αρνητικά αποτελέσματα θα αντιδρούμε όπως χρειάζεται. Κερδίζουμε  ή χάνουμε θα το βλέπουμε στο τέλος.  Όταν δίνουμε τα πάντα και είμαστε ευχαριστημένοι δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανένα και για τίποτα».

-Από την παρουσία του κόσμου είστε ευχαριστημένοι;

«Ναι και νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλό αυτό.

Αυτό που έγινε πέρυσι πίκρανε πάρα πολλούς ενδεχομένως φιλάθλους, εμείς δείξαμε ότι «κτίζουμε» μια καινούργια  διαφορετική  ομάδα, που σέβεται τους φιλάθλους και το ποδόσφαιρο, με μικρό μπάτζετ και προσπαθούμε μέχρι τέλος να το τηρήσουμε αυτό, για να έχουμε τη συμπαράστασή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass