ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Δεν πάει στο Ισραήλ η Ολύμπια

* ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2008 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Το πρώτο παιχνίδι που δίνει η Ολύμπια για την ευρωπαϊκή διοργάνωση του EuroChallenge, όπου συμμετέχει η λαρισινή ομάδα, είναι προγραμματισμένο να το δώσει στην Ιερουσαλήμ με αντίπαλο τη Χάποελ κάτι που σημαίνει ότι θα επισκεφθεί την εμπόλεμη ζώνη του πλανήτη στην οποία έχουν χάσει τη ζωή τους 400 άτομα και τραυματίσθηκαν 2.000.
Οι αναταραχές λοιπόν που υπάρχουν στο Ισραήλ έχουν κάνει τους ανθρώπους της Ολύμπια Athienitis να εκφράζουν ανοικτά πλέον τους φόβους τους για τη μετάβαση της ομάδας στα Ιεροσόλυμα και οι ιθύνοντες της ομάδας ήρθαν σε επικοινωνία με τη FIBA, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία εκφράζοντας τους φόβους και τις ανησυχίες τους για το ταξίδι σε μια περιοχή, όπου τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των μελών του συλλόγου. Επίσημη απάντηση στο αίτημα της ελληνικής ομάδας για αναβολή ή μετάθεση σε άλλη χώρα του συγκεκριμένου αγώνα δεν έχει δοθεί μιας και κατά δήλωση των αξιωματούχων της ΕΟΚ «η FIBA θα ανοίξει ξανά τα γραφεία της στις 5 Ιανουαρίου».
Οι ιθύνοντες της Ολύμπια περιμένουν πλέον και τη σημερινή ημέρα, για να πάρουν τις αποφάσεις τους με γνώμονα την προστασία των μελών της (αθλητών, τεχνικού επιτελείου και συνοδών).
Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ολύμπια αν δεν αλλάξει η έδρα του αγώνα (προσανατολίζονται να ζητήσουν την Κύπρο) τότε δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στο Ισραήλ.
ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ
Η διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έχει προκηρύξει απεργία για τις 3 Ιανουαρίου για τη μη ασφάλιση των παικτών της Α2. Όμως δεν βλέπουμε να γίνεται καμία κίνηση για να πάρουν οι ομάδες χρήματα που τους οφείλονται από την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ με αποτέλεσμα να εμφανίζονται αρκετές να έχουν χρέη προς τους παίκτες. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των «πορτοκαλί» προσανατολίζεται να εκχωρήσει τα δικαιώματα της ΕΡΤ και του ΟΠΑΠ στους παίκτες λέγοντας ότι δεν μπορούν κρατικοί φορείς να πληρώνουν όποτε θέλουν τις συμφωνίες που κάνουν και από την άλλη οι ομάδες να πρέπει να εμφανίζονται απόλυτα συνεπείς στους παίκτες. Και μιλάμε για ποσά 300.000 η 400.000 ευρώ.
Έτσι λοιπόν έκανε αυτή την πρωτοποριακή κίνηση που μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Κανονικά συνεχίζονται και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα οι προπονήσεις των παικτών της Ολύμπια. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 12.30 το μεσημέρι και αύριο ανήμερα Πρωτοχρονιάς θα γίνει στις 7 μ.μ.
Για την Παρασκευή είναι άγνωστο τι ώρα θα γίνει η προπόνηση, ενώ στον «αέρα» είναι και το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ ΓΣ λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει ο ΠΣΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass