ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Αγωνία για το Ισραήλ

* Η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2008 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
 Το 2009 έρχεται για την Ολύμπια με ένα ταξίδι στην εμπόλεμη περιοχή του πλανήτη που είναι το Ισραήλ και έχει προγραμματιστεί να αγωνισθεί στις 7 Ιανουαρίου με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Ε ομίλου του Eurochallenge.
Η Ολύμπια σ ‘αυτό το παιχνίδι θα παίξει τις τελευταίες ελπίδες της πρόκρισης στην επόμενη φάση κάτι που θα συμβεί αν κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η διοίκηση της Ολύμπια έστειλε έγγραφο στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας για να μάθει για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και η Ομοσπονδία θα απευθυνθεί στη ΦΙΜΠΑ. Πάντως το πιο πιθανό είναι το παιχνίδι να γίνει σε ουδέτερη έδρα με πρώτη λύση την Κύπρο.
Στο μεταξύ η οικονομική ασυνέπεια της ΕΡΤ και του ΟΠΑΠ προς την Ολύμπια δημιούργησε έναν εκνευρισμό στις τάξεις των παικτών (μάλλον αδικαιολόγητο μια και μέχρι τώρα από την Ολύμπια δεν έχει χάσει κάποιος χρήματα) αλλά σήμερα αναμένεται να αποκατασταθεί η οικονομική τάξη μια και ο πρόεδρος της Ολύμπια Γ. Μαλάκος θα λύσει προσωπικά το πρόβλημα.
Τα χρήματα ήταν να δοθούν από την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ στα μέσα Νοεμβρίου και μέχρι τώρα δεν έχουν καταβληθεί με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να βγαίνουν εκτός προϋπολογισμού.
Πάντως οι δημόσιοι φορείς πρέπει να κατανοήσουν ότι η συνέπεια δεν αφορά μόνο τους πολίτες αλλά και αυτούς στην καταβολή των χρημάτων που συμφωνούν με τον ΕΣΑΚΕ αλλά και άλλες διοργανώτριες αρχές (π.χ. η Σούπερ Λίγκα που έχει πάρει η κάθε ομάδα από τον ΟΠΑΠ 20000 ευρώ)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass