ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Κρύβει «παγίδες» ο αγώνας με το Θρασύβουλο

* 1.400 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2008 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
 Η ανατολή του 2009 φέρνει την ΑΕΛ να έχει την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση στην Αθήνα στο γήπεδο της Φυλής με αντίπαλο τον ουραγό Θρασύβουλο την Κυριακή στις 4 Ιανουαρίου σ’ έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για τους στόχους της λαρισινής ομάδας στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος.Συγκεκριμένα η λαρισινή ομάδα αν περάσει από την έδρα του Θρασύβουλου σε συνδυασμό ότι έχει τον επόμενο αγώνα εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης θα βρεθεί μέσα στον Ιανουάριο στην πρώτη πεντάδα κάτι που σημαίνει ότι οι «βυσσινί» εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στα πλέι οφ και παράλληλα θα κινηθούν για πολύ καλές μεταγραφές.Σε περίπτωση που η λαρισινή ομάδα δεν καταφέρει να κερδίσει τον Θρασύβουλο οι στόχοι είναι πιθανό να αναπροσαρμοστούν.
Την κρισιμότητα του παιχνιδιού με το Θρασύβουλο τονίζει διαρκώς σε παίκτες του ο Ουζουνίδης λέγοντας ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι που κρύβει «παγίδες».
Μάλιστα έλεγε για τον αντίπαλο της Κυριακής ότι τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΛ και Λεβαδειακό θα προσπαθήσει να τα εκμεταλλευτεί και με βάση της βαθμολογικής θέσης που έχει θα παρουσιαστεί πολύ δυνατός. Άρα θα χρειαστεί οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φθάσουν στη νίκη που είναι πολύτιμη.
Οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν θα είναι μόνοι τους στη μάχη της Φυλής αλλά θα έχουν και τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων μια και η διοίκηση της ομάδας εξασφάλισε 1.400 εισιτήρια των 20 ευρώ για τη Θύρα-3 του γηπέδου και τα οποία θα γίνουν ανάρπαστα. Αυτό δείχνει ότι μάλλον η ΑΕΛ θα αγωνισθεί σε συνθήκες... Αλκαζάρ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ συνεχίζονται αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι κάποιος παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στην άφιξή του στο Αλκαζάρ. Άλλωστε για τις μεταγραφικές κινήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι αποφάσεις που θα πάρουν ο Σολάνο και ο Ρομπέρ για το αν θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στην ΑΕΛ ή όχι.
Ο Σολάνο ως γνωστόν βρίσκεται σε επαφή με την αργεντίνικη Βελέζ ενώ ο Ρομπέρ ψάχνει και αυτός ομάδα για τη συνέχιση της καριέρας του μια και μέχρι τώρα δεν δείχνει να τον υπολογίζει ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης.
Νεότερα λογικά θα έχουμε μετά την Πρωτοχρονιά.
ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΟΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ
Απόλυτα συνεπείς αποδείχθηκαν ο Νολμπέρτο Σολάνο και ο Φακούντο Πάρα καθώς χθες επέστρεψαν στη Λάρισα αφού τελείωσαν οι άδειες που τους έδωσε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Σολάνο είχε υποχρεώσεις με την εθνική Περού ενώ ο Πάρα ταξίδεψε στην Αργεντινή για να δει τους δικούς του.
Χθες λοιπόν όλοι πήραν μέρος στην προπόνηση με τον Κώτσιο και τον Ααράμπ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία όσον αφορά τη συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Θρασύβουλο από τον οποίο θα λείψει ο Νίκος Νταμπίζας που είναι τιμωρημένος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass