ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΟΚ

Προβληματισμός για το ταξίδι στο Ισραήλ

* ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΡΥΘΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2008 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει αμφιβολία για το αν θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική του διημέρου σε Α1 και Α2 λόγω της απεργίας που κήρυξε ο ΠΣΑΤ, ωστόσο στην Ολύμπια υπάρχει μεγαλύτερος προβληματισμός από αυτό. Το ταξίδι στο Ισραήλ. Στις 7 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Eurochallenge οι πορτοκαλί θα πρέπει να βρίσκονται στον Ιερουσαλήμ για να αντιμετωπίσουν την τοπική Χαποέλ. Η κατάσταση όμως είναι έκρυθμη αυτό το διάστημα. Μία εβδομάδα μετά τη λήξη της εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, ένας νέος κύκλος αίματος άνοιξε, που ήδη έχει πάρει διαστάσεις πολέμου, αφού οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές φαίνονται ανυποχώρητες. Μέχρι στιγμής οι νεκροί αγγίζουν τους 280 και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 800 και πραγματικά κανείς δεν... μιλάει για μπάσκετ στα συγκεκριμένα μέρη τη στιγμή που προβλέπονται και άλλες πολεμικές επιχειρήσεις και από τις δύο πλευρές. Με όλα αυτά είναι πολύ πιθανό λοιπόν ο αγώνας να μην διεξαχθεί.
Ήδη σήμερα η διοίκηση της ΚΑΕ θα στείλει έγγραφο στην ΕΟΚ από την οποία θα ζητηθεί να μιλήσει με τη FIBA έτσι ώστε να πάρει τις απαραίτητες απαντήσεις και εγγυήσεις.
ΣΤΗ EURODISNEY Ο ΚΑΣΤΛ
Στα αγωνιστικά τώρα, χθες το απόγευμα επέστρεψε στη Λάρισα ο Αμερικανός Κινγκ ενώ αργά το βράδυ αναμενόταν και ο Τέρελ Καστλ που πήγε τις ημέρες των Χριστουγέννων στη Eurodisney. Σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 10.30 στο κλειστό της Νεάπολης, ενώ όσον αφορά σε φιλικό παιχνίδι δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής και όλα θα κριθούν από τις απαιτήσεις του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass