ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Σαν να μην υπάρχει απεργία...

* ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2008 23:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Μπορεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών να έχει ανακοινώσει απεργία για την αγωνιστική δραστηριότητα σε Α1 και Α2 ωστόσο στην ΑΕΛ ΓΣ δεν δείχνουν να επηρεάζονται ιδιαίτερα. Οι αγώνες που θα συμπεριλαμβάνονται στην προκειμένη αγωνιστική της 3ης Ιανουαρίου όπως όλα δείχνουν μάλλον θα αναβληθούν αλλά οι «βυσσινί» θα προετοιμάζονται σαν... να γίνει. Ο προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ, Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά από ένα διήμερο ρεπό λόγω Χριστουγέννων από χθες είχε τους Έλληνες παίκτες της ομάδας στο κλειστό της Νεάπολης όπου πραγματοποιήθηκε κανονικά προπόνηση. Μάλιστα η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά και δεν θα διακοπεί ούτε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ο «τίγρης» θέλει να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο.
Μάλιστα οι δύο Αμερικανοί, Μέχια και Φράνσις αναμένονται να έρθουν και αυτοί σήμερα (ή αύριο το αργότερο) και να πάρουν μέρος κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ...
Στο άλλο σημαντικό θέμα τώρα της ΑΕΛ ΓΣ, σε αυτό της απόκτησης ενός παίκτη που αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και να διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο δεν υπήρξε κάτι το νεότερο. Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» δεν έχει δει αυτό που πραγματικά θέλει για την ομάδα και ακόμα συνεχίζει να ψάχνει με τους συνεργάτες του. Το θέμα είναι όμως πως η συγκεκριμένη περίοδος είναι πολύ δύσκολη για την ανεύρεση κάποιου αξιόλογου παίκτη και για να συμβεί αυτό θα χρειαστούν να έχουν μαζί τους και τον παράγοντα τύχη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass