ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ντέρμπι θα... περιμένει

* ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΑΕΛ ΓΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2008 19:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
Για δεύτερη φορά στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ θα έχουμε αναβολή ντέρμπι μεταξύ Ολύμπια και ΑΕΛ ΓΣ (Γυμναστικού παλαιότερα...) καθώς το προγραμματισμένο για τις 3 Ιανουαρίου παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων μάλλον θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου λόγω της απεργίας που κήρυξαν οι Έλληνες παίκτες του μπάσκετ που ζητάνε από την Πολιτεία να ασφαλιστούν και οι παίκτες της Α2 εθνικής κατηγορίας  (και κάποιοι που κάνουν δύο δουλειές μπορεί να έχουν και διπλή... ασφάλιση).
Η πρώτη φορά που αναβλήθηκε λαρισινό ντέρμπι ήταν πριν τρία χρόνια όταν μετατέθηκε από Σάββατο σε Δευτέρα λόγω της απεργίας των υπαλλήλων στα Εθνική Αθλητικά Κέντρα.
Στο μεταξύ και οι δύο ομάδες δεν δείχνουν να προβληματίζονται από την αναβολή, με την Ολύμπια να έχει μοναδικό μειονέκτημα την κούραση που θα υπάρξει αφού την Τρίτη 6 Ιανουαρίου θα ταξιδέψει για το Ισραήλ όπου θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Eurochallenge. Κια τρεις μέρες αργότερα θα πάει στο Άμστερνταμ όπου θα παίξει με τη φερώνυμη ομάδα για την ίδια διοργάνωση.
Ας δούμε αναλυτικά τα νέα στις δύο ομάδες:
ΟΛΥΜΠΙΑ
Στην Ολύμπια σταμάτησαν χθες οι προπονήσεις και θα συνεχιστούν την Κυριακή  (άλλωστε δεν υπάρχουν υποχρεώσεις για να επισπευσθεί η επιστροφή) όπου πιθανότατα δεν θα δώσουν το παρών ο Καστλ με τον Κινγκ που αναμένεται να επιστρέψουν αργά την Κυριακή και θα προπονηθούν κανονικά τη Δευτέρα.
Πάντως οι μέρες αυτές θα δώσουν ηρεμία στην ομάδα μετά τις παραιτήσεις του μάνατζερ Μιχάλη Μπότσιου (με την τεράστια προσφορά) και του συνεργάτη του Γ. Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία, Μιχάλη Καλαβρού.
ΑΕΛ ΓΣ
Στην ΑΕΛ ΓΣ ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρή από χθες έδωσε άδεια στους παίκτες και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο με εξαίρεση τους δύο Αμερικάνους Μέχια και Φράνσις που αναμένονται την Κυριακή.
Όσον αφορά σε κάποιες αποχωρήσεις παικτών δεν ήταν δυνατό να γίνουν τέτοιες μέρες μια και κανείς δεν θέλει αν χαλάσει τις γιορτές των άλλων ενώ για την απόκτηση πλέι μέικερ δεν υπάρχει κάτι νεώτερο και μάλλον θα εξαρτηθεί αν μείνουν ελεύθεροι κάποιοι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Αλεξανδρή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass