ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ

* ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2008 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:09
 Το εορταστικό κλίμα στους κόλπος της ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίστηκε και χθες με την εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση των «βυσσινί» στο κοσμικό κέντρο «Χίλια Χείλια» που... πλημμύρισε από παιδικές φωνές. Ο Αελάρας Αϊ - Βασίλης μοίρασε γλυκά και δώρα στα παιδιά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ τα οποία πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας παιχνίδια και συμμετέχοντας σε πολλά χάπενινγκ.
«Είναι ωραίες αυτές οι φωνές. Ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και αποβάλουμε αρκετό από το άγχος μας» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κωστής Πηλαδάκης αναφερόμενος στη χθεσινή εκδήλωση και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για το νέο έτος.
«Οι ευχές είναι λίγο παρωχημένες αλλά είναι αληθινές. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποιο θα είναι το δώρο που θα φέρει φέτος ο Αϊ Βασίλης στην ομάδα απάντησε:
«Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με συνείδηση. Δεν μπαίνουμε σε τέτοιες λογικές. Όπου χρειάζεται η ομάδα να στηριχθεί θα στηριχθεί, τηρουμένων πάντα των αναλογιών».
Ν. ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ: ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης στο κοσμικό κέντρο «Χίλια Χείλια», ο Νίκος Νταμπίζας απαντώντας σε ερωτήσεις των αθλητικών συντακτών σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κλείσουμε τον α’ γύρο παίρνοντας τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι η ομάδα στον α’ γύρο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε μας αδικεί.
Πάντα μετά από έναν αγώνα με μεγάλο αντίπαλο το παιχνίδι που ακολουθεί είναι επικίνδυνο τόσο από πλευράς χαλαρότητας όσο και λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας γενικότερα.
Είναι τεράστια η κρισιμότητα του αγώνα με τον Λεβαδειακό και φυσικά θα είναι τεράστια η επιτυχία της νίκης».
Ο Νίκος Νταμπίζας αναφέρθηκε και στον κόσμο της Λάρισας λέγοντας:
«Ο κόσμος πιστεύω ότι πράττει το αυτονόητο ερχόμενος στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Εύχομαι και ‘μεις να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».
Τέλος σε ό,τι αφορά στις ευχές για το νέο έτος ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ είπε:
«Οι ευχές δεν αλλάζουν. Θα ήθελα έναν κόσμο χωρίς προβλήματα. Εύχομαι ο καθένας μας να βελτιωθεί ατομικά για ένα καλύτερο μέλλον».
Π. ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ: Η ΝΙΚΗ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ
Δηλώσεις έκανε και ο Παναγιώτης Κατσιαρός που είπε τα εξής:
«Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη. Ωστόσο η σημερινή ημέρα (σ.σ. χθεσινή) είναι ημέρα γιορτινή. Νιώθουμε σαν μια οικογένεια και σίγουρα το καλύτερο δώρο θα ήταν η νίκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ίσως ο συνδυασμός της νίκης με τις χαρούμενες γιορτές θα είναι το καλύτερο δώρο για μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass