ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (87-87)

Ισόπαλη με το Κατάρ η ΑΕΛ ΓΣ

* ΜΕ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2008 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
Φωτ. Β. Ντάμπλης
Μια ομάδα που αντιμετώπισε η Εθνική Ελλάδας (την οποία κέρδισε κιόλας με 84-64) στην πρεμιέρα του πρόσφατου Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας αντιμετώπισε χθες η ΑΕΛ ΓΣ. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη έπαιξε με την Εθνική ομάδα του Κατάρ στο κλειστό της Νεάπολης και το σκορ του αγώνα είχε δύο εκδοχές. Η μια είναι 69-80 μετά από τέσσερα κανονικά δεκάλεπτα ενώ η άλλη είναι η ισόπαλη (με σκορ 80-80) μετά από ένα έξτρα δεκάλεπτο με συνεχόμενο χρόνο. Η εικόνα που παρουσίασε η λαρισινή ομάδα δεν διέφερε και πολύ από όσα έχει δείξει έως τώρα. Αρκετοί είναι οι νεαροί παίκτες που δείχνουν αδυναμία να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Άλλωστε είναι γνωστό πως η ΑΕΛ ΓΣ ψάχνει για παίκτες που θα αντικαταστήσουν τρεις ή ακόμα και τέσσερις υπάρχοντες και αυτό όσο γρηγορότερα συμβεί τόσο πιο καλό θα είναι.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ, Βαγγέλης Αλεξανδρής, στο χθεσινό ματς χρησιμοποίησε περισσότερο παίκτες που δεν παίζουν και τόσο στο πρωτάθλημα και έβγαλε για μια ακόμη φορά χρήσιμα συμπεράσματα. Από την άλλη το Κατάρ φάνηκε μια ομάδα που θέλει αρκετή δουλειά για να διεκδικήσει κάτι καλό στο μέλλον.
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Διαιτητές του φιλικού αγώνα ήταν οι κ.κ. Τσούντσουρας, Κουκολίτσιος, Νικολούλης οι οποίοι μάλιστα απέσπασαν τα συγχαρητήρια από το τεχνικό τιμ του Κατάρ.
Τα δεκάλεπτα: 19-18, 37-39, 54-58, 69-80, 87-87.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ ΓΣ (Αλεξανδρής): Ματαλόν, Παπανικολάου, Μέχια, Κόμματος, Λαμπρόπουλος, Φράνσις, Παπακώστας, Καραδολάμης, Μπρόζος, Ζάρας, Λάππας, Αποστολίδης, Τσαϊρέλης, Καραβανάς, Μανωλόπουλος.
ΚΑΤΑΡ (Ντέιβινσον): Μουνσούρ Αλχαντάρ, Αλί Τουρκί, Μπακέρ Αχμέντ, Σάλμον, Ναιέφ, Μπαφέρ Ταφίκ, Χασμίρ Ζαϊντάν, Αρφάν, Ομάρ Αμπγκαντέρ, Χαμάμ, Γιασίν.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΣΤ...»
Λίγο μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ο προπονητής της λαρισινής ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε τα εξής:
«Ήταν ένα καλό τεστ για μας που δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να δίνουμε φιλικά. Έπαιξαν όλα τα παιδιά και έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή τους σε γενικές γραμμές. Ο καθένας έδειξε τι δυνατότητες έχει. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για το καλύτερο δυνατό».
Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΧΙΑ...
Μια έκπληξη περίμενε τον παίκτη της ΑΕΛ ΓΣ, Σάμι Μέχια. Ο Αμερικανός όταν αντίκρισε τον προπονητή τού Κατάρ έμεινε με το... στόμα ανοιχτό. Ήταν ο Ντέιβινσον με τον οποίο είχε την τύχη να συνεργαστεί πέρυσι. Μάλιστα μετά το τέλος του ματς είχε και θερμό εναγκαλισμό μαζί του. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Κατάρ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που ξαναβρήκε τον παίκτη μπροστά του υπογραμμίζοντας πως ο κόσμος είναι τελικά πολύ μικρός...
Μιλώντας για την ΑΕΛ ΓΣ ανέφερε πως της λείπει ένας πόιντ γκαρντ και αν υπάρξει τέτοια προσθήκη στο μέλλον τότε θα γίνει ακόμη καλύτερη. Έχει μερικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της αλλά χαρακτήρισε θετικό το γεγονός πως έχει πολλούς νεαρούς και μάλιστα Έλληνες στη σύνθεσή της. Φεύγοντας ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στην ομάδα της ΑΕΛ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass