ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΒΕΛΕΖ

Ο Σολάνο «βλέπει» Αργεντινή...

* ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2008 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
Ο Περουβιανός σταρ της Α.Ε.Λ., Νολμπέρτο Σολάνο, δείχνει να κατευθύνεται προς την Αργεντινή, και συγκεκριμένα προς την ομάδα Βελέζ Άρσφιλντ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος της Αργεντινής, κάτι που πιθανότατα θα γίνει αρχές Ιανουαρίου.
Η Βελέζ έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, άλλαξε προπονητή και πήρε τον Ρικλάρντο Γκαρέκα. Χθες έγινε η επίσημη παρουσίασή του και μιλούσε για το Σολάνο όχι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (κάτι που δείχνει το ανεπίσημο του θέματος) αλλά σε δημοσιογράφους της χώρας του. Όμως αυτός που δείχνει βεβαιότητα για την απόκτηση του Περουβιανού είναι ο τεχνικός διευθυντή της Βελέζ, Κριστιάν Μπασέδας, που την Κυριακή έκανε δήλωση για συζητήσεις με τον παίκτη και την επιθυμία τού Σολάνο να πάει στην Αργεντινή.
Ο ίδιος ο παίκτης δεν λέει τίποτα αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται τη μεταγραφή του στην Αργεντινή για να είναι πιο κοντά στη χώρα του, το Περού, όπου με τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας θα παίξει ρόλο στα δρώμενα του περουβιανού ποδοσφαίρου.
Οι πιθανότητες του Σολάνο να φύγει από την Α.Ε.Λ. αυτή την περίοδο είναι αυξημένες εκτός αν πειστεί η όμορφη γυναίκα του από την οικογένεια Νταμπίζα, με την οποία διαθέτουν φιλικές σχέσεις, να παραμείνει στην Ελλάδα. Με δεδομένο ότι ο Σολάνο δεν χαλάει ποτέ χατίρι στη γυναίκα του τότε μπορεί, να μείνει αλλά κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες μετά το πρέσιγκ της Βελέζ. Και ειδικά στην ομάδα του... Γκαρέκα είναι πολύ ζεστοί μόλις είδαν το τέρμα που πέτυχε ο παίκτης στον πρόσφατο αγώνα Α.Ε.Λ.-Ολυμπιακού 1-1.
ΓΚΟΥΕΛΑ-ΚΩΤΣΙΟΣ
Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της Α.Ε.Λ. για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, όπου ο τεχνικός της ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Σολάνο, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να παίξουν ο Γκουέλα με τον Κώτσιο κάτι που θα φανεί οριστικά σήμερα, μετά το τέλος της προπόνησης.
ΓΙΟΡΤΗ ΧΘΕΣ... ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ
Διήμερο γιορτών είναι αυτό στην Α.Ε.Λ. καθώς χθες έγινε μια πολύ ωραία εκδήλωση στο VISSINI STORE για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη λειτουργία του και υποδέχθηκε εκατοντάδες φίλους της Α.Ε.Λ.
Ήταν ένα χάπενινγκ με πολλή μουσική, πολύ ρυθμό, έντονο βυσσινί χρώμα και μεγάλες εκπλήξεις. Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα τής Α.Ε.Λ. με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη.
Επίσης το «συγκρότημα «Pandora’s Box» με... πολλά γκάζια έντυσε μουσικά τη βραδιά, ενώ ο Νίκος Οικονομίδης έδωσε το σύνθημα στο συγκεντρωμένο πλήθος τραγουδώντας τον ύμνο της Α.Ε.Λ. και ερμηνεύοντας το νέο τραγούδι «Α.Ε.Λ. γερά», που έχει ήδη γίνει χιτ στους εντός έδρας αγώνες. Κληρώσεις και δώρα στους επισκέπτες από το «VISSINI STORE» ολοκλήρωσαν το σκηνικό της εκδήλωσης, που έκλεισε δίνοντας ραντεβού σε όλους τους φίλους της Α.Ε.Λ. την Κυριακή στο Αλκαζάρ.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί νέα γιορτή στις 6.30 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Χίλια χείλια», όπου θα έχει χριστουγεννιάτικο χρώμα και θα δοθούν δώρα στα παιδιά των ποδοσφαιριστών αλλά και θα συμμετέχουν και οι χορηγοί της ομάδας.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Με την ευκαιρία της γιορτής θα έρθει από σήμερα ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. (μαζί με το γιο του Μάνο), Κωστής Πηλαδάκης, που δεν αποκλείεται να έχει και νέα συνάντηση με τους οργανωμένους (μετά από αυτή την περασμένη Παρασκευή), αφού υπάρχει βαρύ κατηγορητήριο κατά των οπαδών της Α.Ε.Λ. για τη συμπεριφορά τους στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς αναφέρει ότι πέταξαν πέτρες και καρέκλες. Σε συνδυασμό με το κατηγορητήριο του αγώνα Α.Ε.Λ.-Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο υψηλό χρηματικό πρόστιμο κάτι που σημαίνει και μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ενημερώνει τους φίλους τής ομάδας ότι τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό θα διατίθενται από σήμερα Πέμπτη 18/12, από τις 11 το πρωί, από το επίσημο κατάστημα της Α.Ε.Λ., Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI: 65 ευρώ
Θύρα 2: 35 ευρώ
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
Θύρες 10A & 10Β – WIND: 25 ευρώ
Θύρες 6 & 7: 18 ευρώ
Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή 10 ευρώ για όλες τής θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
Η παιδική κερκίδα «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass