ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Κοτσόλης: Νίκη με τον Λεβαδειακό…

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2008 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
 Ο φετινός πρώτος γύρο της ΑΕΛ ότι αποτέλεσμα και να έρθει στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό είναι πιο πετυχημένος από τον περσινό μια και την ίδια περίοδο πέρυσι οι «βυσσινί» τελείωσαν τον πρώτο γύρο με 15 βαθμούς και φέτος έχουν τρεις παραπάνω που οι πιθανότητες να γίνουν 21 είναι πολλές μια και ο αντίπαλος της ερχόμενης Κυριακής δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο.Και αυτό είναι και ο στόχος των «βυσσινί» ποδοσφαιριστών αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του τερματοφύλακα της ΑΕΛ Στέφανου Κοτσόλη που είπε τα εξής: «Θέλουμε τη νίκη με τον Λεβαδειακό την Κυριακή για να προσεγγίσουμε τους στόχους μας.
Το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν είναι αρκετά δυνατό και προβλέπεται να είναι συναρπαστικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».
Στο μεταξύ ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό με τον Ουζουνίδη να επισημάνει στους παίκτες την ανάγκη να τελειώνουν τις φάσεις δείχνοντας αποτελεσματικότητα ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εμφάνιση του πρώτου ημιώρου του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό που ήταν πολύ καλό, ίσως το καλύτερο φετινό «βυσσινί» ημίωρο.
Ο προπονητής της Λαρισινής ομάδας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σολάνο που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά μάλλον θα είναι στη διάθεσή του ο Γκουέλα με τον Κώτσιο που όλα δείχνουν ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που είχαν.
ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Με τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου μέσου Τάσιο (Τάσιο Αλεχάντρε Μπαρμπόσα Ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του) έγινε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ στα Δένδρα. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 1988) 55 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του (U-20, U-18, U-17 και U-15) μέσος, έφτασε αργά προχθές το βράδυ και χθες είχε την πρώτη του γνωριμία με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη και τους υποψήφιους συμπαίκτες του.
Για την αξία του δεν μπόρεσε να βγει συμπέρασμα μια και το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο τρέξιμο.
Πάντως ο παίκτης όπως πληροφορηθήκαμε είχε δοκιμασθεί πριν λίγες μέρες και από τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο αλλά δεν μπόρεσε να πείσει την Κυπριακή ομάδα για την αξία του.
 ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 To Vissini Store (Μανωλάκη 1), το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας σήμερα στις 7.30 μ.μ. με χάπενινγκ με πολλές εκπλήξεις. Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση όσοι παραστούν θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, ενώ η μπάντα “Pandora’s Box” θα διασκεδάσει μουσικά το “event” παίζοντας «ζωντανά» και δίνοντας έναν ιδιαίτερο εορταστικό τόνο στη βραδιά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass