ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΛ ΓΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Να «χτυπήσει» στη ρακέτα...

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ «ΣΙΤΙ»

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2008 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
 Με τη σκέψη να ρίξει περισσότερο βάρος στη ρακέτα προετοιμάζεται η ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ για το κρίσιμο ματς με το Αιγάλεω στην Αθήνα. Η ομάδα των δυτικών προαστείων έχει ένα αρνητικό σερί ηττών και αυτό οφείλεται κυρίως στην αδυναμία που δείχνει στο συγκεκριμένο σημείο. Οι «βυσσινί» προετοιμάζονται να μεταφέρουν διαρκώς την μπάλα κυρίως στον Φράνσις (θα πρέπει να τον βοηθάει πολύ ο Καραβανάς) που ο ρόλος του αναμένεται καταλυτικός. Στη χθεσινή προπόνηση τώρα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και ο μόνος απόν ήταν ο τραυματισμένος Φάνης Παπακώστας.
Στο Αιγάλεω από την άλλη ιδιαίτερο βάρος ρίχνουν στο... κλίμα που θα υπάρχει στο γήπεδο. Μάλιστα ο αρχηγός της Αθηναϊκής ομάδας, Αβραάμ Καλλινικίδης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις από το τράβηγμα που έχει υποστεί στο δικέφαλο δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστεί το Σάββατο (17.00 ζωντανά από το ΕΤ 1). Εξάλλου ο ίδιος παίκτης μιλώντας για τον κόσμο του «Σίτι» ανέφερε συγκεκριμένα: «Αν στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος του Αιγάλεω ήρθε μαζικά στο γήπεδο, κόντρα στη Λάρισα πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας περισσότερο από ποτέ. Κάθε άδειο κάθισμα θα είναι... μαχαιριά στα σπλάχνα της ομάδας. Έχουμε ανάγκη τους φιλάθλους μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να χαθεί και δεν θα χαθεί. Κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να είμαι 100% έτοιμος όταν πρέπει».
Τέλος να σημειώσουμε πως ο Ντόνι ΜακΓκραθ συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και πιθανότατα θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ ΓΣ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass