ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟΣ

Με ηρεμία για το ντέρμπι κορυφής

*ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2008 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Δυο ημέρες πριν το ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και τον Πυργετό, οι δυο ομάδες ήρεμα συνεχίζουν την προετοιμασία τους, η οποία και θα ολοκληρωθεί σήμερα.
Τόσο ο Μιχάλης Ζιώγας όσο και ο Γιάννης Αλεξούλης δεν έχουν καταλήξει ακόμη στις ενδεκάδες που θα παρατάξουν, καθώς μέχρι και την ημέρα του παιχνιδιού, θα σκέφτονται ποια θα είναι η ιδανική ενδεκάδα.
Ο Τύρναβος θα αγωνιστεί χωρίς τον φορμαρισμένο Αλέκο Κουβελά, ένα πρόβλημα σημαντικό εάν αναλογιστούμε ότι ο Βολιώτης επιθετικός στα δυο τελευταία παιχνίδια, είχε πετύχει συνολικά τέσσερα τέρματα.
Οι επιστροφές των Κόκκινου και Χατζηλιόντα, δίνουν λύσεις στην ομάδα του Τυρνάβου, που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας και να φτάσει, σε μια νέα επιτυχία.
Από την άλλη πλευρά. ο Πυργετός θα παίξει χωρίς τον Χρήστο Μαντζαφούλη, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Χρήστου Βελετάνη, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και μέχρι την τελευταία στιγμή θα τον περιμένει ο προπονητής του.
Το γήπεδο του Τυρνάβου αναμένεται να γεμίσει από φίλους των δυο ομάδων και όχι μόνο, καθώς οι δυο ομάδες δείχνουν ότι είναι ικανές να διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και να δώσουν την μεγάλη μάχη, κόντρα στον Α.Ο.Τρικάλων, που θεωρείται το φαβορί για την άνοδο.
Σε κάθε περίπτωση η ευχή είναι να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της δυναμικότητας των δυο αντιπάλων και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.
Αντίπαλοι οι παίκτες θα είναι μόνο για 90 στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι περισσότεροι είναι και φίλοι μεταξύ τους.
Φυσικά εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και το γόητρο, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρέπει να τους εμποδίσει να αγωνιστούν σε αθλητικά πλαίσια και να συμβάλουν ώστε το παιχνίδι να είναι μια γιορτή του λαρισινού ποδοσφαίρου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass